فارسی

تماس تلفنی اردوغان و علی‌اف؛ تأکید بر تقویت همکاری‌های آنکارا و باکو

رئیس‌جمهور ترکیه و رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان در تماسی تلفنی درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و جهانی گفت‌وگو کردند؛ اردوغان ضمن تبریک سی‌وپنجمین سالگرد احیای استقلال این کشور، از علی‌اف برای حضور در سیزدهمین اجلاس سران سازمان دولت‌های ترک در آنکارا دعوت کرد.

تماس تلفنی اردوغان و علی‌اف؛ تأکید بر تقویت همکاری‌های آنکارا و باکو
۰ دقیقه

نورنیوز-گروه بین‌الملل: اداره ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه اعلام کرد: «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور این کشور و «الهام علی‌اف» رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان روز چهارشنبه در تماسی تلفنی درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و جهانی گفت‌وگو کردند.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، اردوغان در این تماس با اشاره به پیوندهای برادری میان آنکارا و باکو اظهار داشت: ترکیه و جمهوری آذربایجان با تکیه بر این پیوندها، همکاری‌های خود را بیش از پیش تقویت خواهند کرد.

رئیس‌جمهور ترکیه همچنین سی‌وپنجمین سالگرد احیای استقلال جمهوری آذربایجان را به همتای آذربایجانی خود تبریک گفت.

بر پایه این گزارش، اردوغان در ادامه از علی‌اف خواست در سیزدهمین اجلاس سران سازمان دولت‌های ترک که میزبانی آن بر عهده آنکارا است، حضور یابد.

 

اخبار مرتبط
  • روابط ترکیه و آذربایجان در پی اختلاف بر سر ممنوعیت حجاب در مدارس و افزایش انتقادات متقابل وارد مرحله‌ای پرتنش شده است؛ در ادامه این اختلاف‌ها، رسانه‌ای نزدیک به دولت باکو نهادهای مرتبط با ترکیه را به مداخله در امور داخلی و برنامه‌ریزی برای کودتا متهم کرد؛ ادعایی که سفارت ترکیه آن را رد کرده است.

  • رجب طیب اردوغان با تأکید بر رویکرد چندجانبه ترکیه در سیاست خارجی گفت: پیگیری عضویت در سازمان همکاری شانگهای به معنای رویگردانی آنکارا از غرب و روابطش با کشورهای اروپایی نیست.

  • رئیس‌جمهور ترکیه با دفاع از توافق‌نامه دفاع مشترک مکه اعلام کرد: این توافق با هدف تقویت همکاری‌های امنیتی، صنایع دفاعی و ثبات منطقه‌ای منعقد شده و متوجه هیچ کشوری نیست.

ارسال نظر