فارسی

دعوت چین از سخنگوی برکنارشده کاخ سفید برای سفر به پکن

سخنگوی وزارت خارجه چین در واکنش به ادعاهای سخنگوی سابق کاخ سفید درباره زیرساخت‌های این کشور، از او دعوت کرد برای مشاهده واقعیت‌ها به چین سفر کند.

دعوت چین از سخنگوی برکنارشده کاخ سفید برای سفر به پکن
۰ دقیقه

نورنیوز-گروه بین الملل : وزارت امور خارجه چین در واکنش به اظهارات سخنگوی پیشین کاخ سفید درباره زیرساخت های این کشور، از او دعوت کرد برای آشنایی نزدیک تر با شرایط چین به این کشور سفر کند.

دعوت به بازدید از چین

مائو نینگ، سخنگوی وزارت خارجه چین، گفت او می تواند به این کشور برود و واقعیت های چین را از نزدیک ببیند.

این اظهارات پس از آن مطرح شد که کیتی زکریا، سخنگوی پیشین کاخ سفید، در نشستی در سال ۲۰۱۶ ادعا کرده بود چین حتی از امکاناتی مانند سرویس بهداشتی مناسب برخوردار نیست.

اخبار مرتبط
  • حسین امیرعبداللهیان و وانگ یی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و چین طی گفتگوی تلفنی، آخرین تحولات منطقه و روند توسعه و گسترش روابط دوجانبه تهران و پکن را مورد گفتگو و تبادل نظر قرار دادند.

  • از نیمه دهه آخر قرن بیستم، استراتژیست‌های امریکایی و در صدر آنها «زیبیگنیف برژینسکی» چالش اصلی آینده امریکا برای ادامه تسلط پس از جنگ جهانی دوم را در ظهور چین به عنوان یک قدرت برتر اقتصادی می‌دانستند، تا آن زمان، استراتژی امریکا برای مهار چین، ایده «رفاه آلوده» بود، به این معنی که آلودن سران حاکمیت چین به «طعم و مزه رفاه» آنها را از ایده‌های سوسیالیزم چینی دور کرده و در ساختار حاکمیت آن کشور «اولیگارش‌ها»یی پدید می‌آورد که برای ادامه سلطه خود بر جامعه، فرآیند پیوند با غرب را تداوم می‌بخشند و به این شکل، چین با جمعیتی بالغ بر یک‌پنجم جمعیت جهان، تبدیل به کارخانه غرب و ابزاری در دست غرب خواهد شد.

  • چین اعلام کرد از انتخاب دبیرکل جدید سازمان ملل متحد با ویژگی‌هایی مانند پایبندی به منشور، توانمندی، بی‌طرفی و مسئولیت‌پذیری حمایت می‌کند و خواستار تداوم ارتباط با آمریکا درباره هوش مصنوعی شد.

ارسال نظر