در

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی زمان پرداخت معوقات بازنشستگان را مشخص کرد

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به وضعیت منابع و مصارف این سازمان اعلام کرد که در حال حاضر منبعی برای پرداخت معوقات ناشی از اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در ماه‌های فروردین و اردیبهشت وجود ندارد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی زمان پرداخت معوقات بازنشستگان را مشخص کرد
0 دقیقه

نورنیوز-گروه اجتماعی: مصطفی سالاری با بیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی ماهانه حدود ۱۴۲ هزار میلیارد تومان بابت پرداخت حقوق بازنشستگان تعهد مالی دارد، اظهار کرد: درآمدهای حاصل از حق بیمه دیگر پاسخگوی هزینه‌های سازمان نیست؛ چراکه حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از فهرست بیمه‌پردازان خارج شده‌اند و همین موضوع موجب کاهش درآمدهای سازمان شده است.

وی همچنین درباره اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان گفت: مرحله سوم متناسب‌سازی حقوق اجرا شده است، اما سازمان برای پرداخت معوقات مربوط به ماه‌های فروردین و اردیبهشت با کسری بودجه‌ای معادل ۸۲ هزار میلیارد تومان روبه‌رو است.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تأکید کرد: در شرایط فعلی هنوز منبع مالی مشخصی برای تأمین این اعتبار و پرداخت معوقات بازنشستگان در اختیار سازمان قرار نگرفته است.


ارسال نظر