×
اقتصادی
شناسه خبر : 324130
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/03/25 ساعت 11:05
طرح ضربتی قطع برق مشترکان بدمصرف آغاز شد

طرح ضربتی قطع برق مشترکان بدمصرف آغاز شد

مدیرعامل توانیر از آغاز طرح ضربتی محدودسازی و قطع برق مشترکان بدمصرف با اولویت مصارف بیش از 2.5 برابر الگو خبر داد و اعلام کرد با شناسایی مصارف غیرمجاز، معادل ظرفیت دو نیروگاه بزرگ از اتلاف شبکه کاسته شده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: محمد اله داد در مراسم سراسری تجلیل از ۲۰ هزار برقبان کشور که به صورت برخط با ۳۹ شرکت توزیع برق برگزار شد، با اشاره به پایداری شبکه در پایان فصل بهار اظهار داشت: با برنامه‌ریزی‌های دقیق صورت گرفته در وزارت نیرو، تا امروز تامین برق پایدار در تمامی بخش‌ها انجام شده و تلاش خادمان صنعت برق برای ایجاد شرایطی بهتر نسبت به سال گذشته ادامه دارد.

مدیرعامل توانیر به دستاوردهای اجرای طرح کاهش تلفات برق اشاره کرد و گفت: تا روز گذشته حدود یک هزار و ۵۰۰ مگاوات از بار غیرقانونی و مصارف غیرمجاز که بدون لوازم اندازه‌گیری بر شبکه تحمیل می‌شد، شناسایی و حذف شده است. این میزان کاهش تلفات، معادل ظرفیت تولید دو نیروگاه بزرگ کشور است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان تابستان، همین مقدار نیز از تلفات غیرفنی شبکه کاسته شود.

اله داد با تاکید بر توسعه هوشمندسازی و نصب ۷ میلیون کنتور هوشمند در کشور تصریح کرد: ابزارهای کنترلی به ما کمک کرده تا مشترکان بدمصرف را به دقت شناسایی کنیم. برهمین اساس، از روز گذشته تنظیمات مربوط به محدودسازی و قطع برق مشترکانی که بیش از ۲.۵ برابر الگو مصرف دارند، آغاز شده است.وی در خصوص وضعیت مصرف در بخش دولتی افزود: ادارات موظف به کاهش ۳۰ درصدی مصرف در ساعات اداری و ۹۰ درصدی در ساعات غیراداری هستند. در صورت عدم رعایت این دستورالعمل، برق ادارات متخلف از طریق کنتورهای هوشمند و بدون اغماض قطع خواهد شد تا ظرفیت آزاد شده برای بخش‌های مولد صنعتی و کشاورزی استفاده شود.

مدیرعامل توانیر از نظارت دقیق بر مصارف تجاری و صنوف خبر داد و گفت: برنامه «۱۰۰ شب ۱۰۰ بازدید» برای برخورد با مظاهر بدمصرفی، به‌ویژه در ویترین‌ها، مجتمع‌های پذیرایی بین‌راهی و استفاده از لامپ‌های پرمصرف و غیرضروری در طول روز تدوین شده است. همکاران ما در ۳۹ شرکت توزیع به صورت حضوری و فیزیکی با هرگونه هدررفت انرژی در این بخش‌ها برخورد می‌کنند.اله داد با دعوت از مردم برای گزارش مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز و برق‌های غیرمجاز، خاطرنشان کرد: سال گذشته بیش از ۲۰ میلیارد تومان پاداش به گزارش‌دهندگان پرداخت شد.

سامانه پیامکی ۳۰۵۱۲۱ و شماره ۱۲۱ آماده دریافت گزارش‌های مردمی است. اطلاعات گزارش‌دهندگان کاملاً محرمانه باقی می‌ماند و پاداش‌های ویژه‌ای برای همکاری در تامین برق پایدار پرداخت خواهد شد.وی در پایان با مقایسه بار سرمایشی ایران با سایر کشورهای منطقه گفت: در تابستان نزدیک به ۳۰ هزار مگاوات بار سرمایشی داریم که از کل پیک بار کشورهایی نظیر مصر و پاکستان بیشتر است؛ لذا همکاری مردم در کاهش مصارف غیرمولد، تنها راه عبور موفق از اوج بار تابستان خواهد بود.
 


نظرات

آخرین اخبار
«روایت خون» در سوگواره اربعین؛ روایتی از پیوند هویت ایرانی و فرهنگ عاشورا
همبستگی میلیونی یمنی‌ها با مردم عراق
انتظار طلایی از نمایندگان ایران در کشتی آزاد نوجوانان جهان
فرمول حماس برای توافق در پاسخ به ادعای ترامپ
بازنشر پیام رهبر انقلاب درباره گشودن جبهه‌های دیگر علیه دشمن
پیام تسلیت رییس جمهور در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «آدمی»
وداع با پیکر خلبان شهید مجید کاظمی در گلزار شهدای شیراز
رسوایی اسرائیل در اهتزاز پرچم دروغین
واکنش تمسخرآمیز خبرنگار آکسیوس به ادعای محاصره زمینی ایران
واکنش حزب‌الله لبنان به حمله آمریکا به عراق و مشارکت یک کشور عربی
جایگاه آب در دیپلماسی
تمدید اعتبار ثبت سفارش بدون انتقال ارز
تمبر اربعین 1405 رونمایی شد؛ نماد وحدت ایران و عراق
رکورد خدمت درمانی به زائران اربعین
حماسه‌ای که تنها روایت یک پرواز نیست
هشدار پلیس تهران به مالکان خودرو پس از دستگیری سارقان حرفه‌ای باطری
هشدار نارنجی هواشناسی؛ خوزستان در آستانه موج جدید گرما
عراقچی: سناریوی پرچم دروغین؛ واکنش ایران به اتهام حمله به بندر دمیاط
جان‌بخشی به دروازه ورود هخامنشیان
اختلال گسترده کاربران را غافلگیر کرد؛ قطعی سراسری اینترنت در ترکیه
زمان پرداخت معوقات فروردین و اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی؛ مطالبه خسارت دیرکرد جدی شد
فون درلاین: اجازه ورود مهاجران غیرقانونی به اتحادیه اروپا را نخواهیم داد
دزد دندان در اندرزگو بازداشت شد
پاسخ جنجالی تد لیو به تهدید ترامپ؛ «ایران به این تعرفه‌ها می‌خندد»
قدردانی اسقف اعظم روسیه از پیام رهبر معظم انقلاب
چین خواستار توقف تهدیدهای نظامی آمریکا علیه کوبا شد
قیمت موتورسیکلت وارد شیب صعودی شد
واکنش تند قانونگذار آمریکایی به تناقض‌گویی ترامپ
گالری گردی در دومین جمعه مرداد ماه
اخاذی چند هزار میلیاردی شبکه باج نیوز از برخی فعالان اقتصادی
کوهنوردان پاکستانی گرفتار بهمن شدند
کناره‌گیری دبیرکل فدراسیون جهانی ژیمناستیک پس از 12 سال
عامل سرقت از زائران اربعین در دام پلیس
پاسخ قاطع نیروهای مسلح به جنایت امریکادر قشم؛ آشیانه جنگنده های دشمن در کویت هدف قرارگرفت
صعود 3 آزادکار ایران به نیمه نهایی نوجوانان جهان
اسپانیا گذرگاه مرزی خود با مراکش را بست
اسرائیل به هیچ یک از بندهای توافق پایبند نیست
نخستین اثر ایرانی میهمان خانه موزه تولستوی شد
شهادت مامور گیلانی در درگیری با اشرار مسلح شادگان
آتش سوزی منطقه حفاظت‌شده «شیمبار» مهار شد
هشدار زرد برای گیلان/شنا در سواحل کاسپین ممنوع!
قهرمانی مازندران در کشتی آلیش زنان
حماس: عقب‌نشینی اسرائیل، شرط ما برای تحویل سلاح است
ایران به عضویت سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی درآمد
جان باختن 10 نفر در تصادفات اربعین
زلزله دامغان خسارت جانی نداشت/ یک گسل فعال شد
«نردبان»، امروز به مدرسه میناب رسید
تهرانی ها منتظر وزش باد و گردوخاک باشند
ائتلاف دریایی، آغاز امنیت یا مقدمه بحران بزرگ‌تر؟
نبیه بری: اسرائیل قصد خروج از خاک لبنان را ندارد