×
سیاسی
شناسه خبر : 201260
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/09/06 ساعت 17:56
ناکارآمدی تحریم و فشار ثابت شده است

عراقچی در دیدار با وزرای خارجه بوسنی‌و‌هرزگووین و اسلوونی:

ناکارآمدی تحریم و فشار ثابت شده است

وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه اجلاس مجمع ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد گفت: تحریم و فشار نه تنها مغایر با حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد است، بلکه ناکار‌آمدی آن نیز اثبات شده است.

نورنیوز- گروه سیاسی: سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه که برای شرکت در دهمین اجلاس مجمع ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد در پرتغال به سر می‌برد، امروز در حاشیه اجلاس با آقای علم‌الدین کناکوویچ وزیر امور خارجه بوسنی هرزگوین دیدار و در مورد موضوعات مورد علاقه طرفین گفتگو کرد.

در این دیدار، وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به اهتمام جمهوری اسلامی ایران نسبت به تقویت تعاملات با دیگر کشورها، به ویژه کشورهای اسلامی، آمادگی ایران را برای گسترش همکاری با بوسنی هرزگوین در حوزه‌های دوجانبه و چندجانبه مورد تاکید قرار داد.

عراقچی همچنین ضمن تبیین مواضع کشورمان راجع به آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، از جمله در ارتباط با جنگ‌افروزی رژیم صهیونیستی در غرب آسیا، بر اهمیت بسیج جامعه جهانی برای توقف نسل‌کشی مردم مسلمان فلسطین و پایان دادن به تجاوزات رژیم اشغالگر علیه لبنان تاکید کرد.

ארג'צ'י+נפגש+עם+מקבילו+הסלובני+בליסבון
همچنین سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه که برای شرکت در دهمین اجلاس مجمع ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد در پرتغال به سر می‌برد، امروز در حاشیه این اجلاس با خانم تانیا فاجون وزیر امور خارجه اسلوونی دیدار و در مورد موضوعات مرتبط با روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله روابط ایران و اروپا گفتگو کرد.

در این دیدار، وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در استمرار و تقویت تعامل با دیگر کشورها، بر ضرورت پایبندی همه طرف‌ها به اصول و موازین شناخته‌ شده بین‌المللی و تلاش مشترک برای مواجهه با چالش‌های بین‌المللی تاکید کرد و تصریح نمود که تحریم و فشار نه تنها مغایر با حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد است، بلکه ناکار‌آمدی آن نیز اثبات شده است.

عراقچی وضعیت منطقه غرب آسیا را به دلیل ادامه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی و تجاوز آن به لبنان و دیگر کشورهای منطقه، بسیار خطرناک توصیف کرد و خواستار مسئولیت‌پذیری همه کشورها به خصوص حامیان رژیم صهیونیستی برای توقف جنایت و جنگ‌افروزی اسرائیل و ممانعت از گسترش دامنه تهدید علیه صلح و امنیت بین‌المللی شد.

وزیر امور خارجه اسلوونی نیز با اشاره به جایگاه مهم ایران در منطقه غرب آسیا و نقش آن در حراست از صلح و ثبات منطقه‌ای، بر اهمیت گسترش تلاش‌های بین‌المللی جهت جلوگیری از توسعه ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه تاکید کرد.

سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به منظور شرکت در دهمین اجلاس مجمع جهانی ائتلاف تمدن‌های ملل متحد در شهر کشکایش به پرتغال سفر کرده است.

نشست‌های عالیرتبه ائتلاف تمدن‌های ملل متحد هر دو سال یکبار با مشارکت دبیرکل سازمان ملل متحد و مقامات عالیرتبه کشورها و سازمان‌های بین‌المللی با محور "گوناگونی فرهنگ‌ها، وحدت بشریت" برای بحث و تبادل تظر پیرامون موضوعات و جالش‌های عمده جهان برگزار می‌شود.

پیام مرکزی "ائتلاف تمدن‌ها" ارتقای تفاهم و همزیستی بین فرهنگ‌ها و تمدن‌های مختلف بشری و ترویج صلح و همزیستی بین ملت‌ها است.

عراقچی+دیدار+با+وزیر+خارجه+اسپانیا
همچنین سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با خوزه مانوئل آلبارس وزیر امور خارجه اسپانیا در حاشیه دهمین اجلاس مجمع جهانی ائتلاف تمدن‌های ملل متحد در شهر کشکایش لیسبون پرتغال دیدار و گفت‌وگو کرد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تاکید حکیم و بارزانی بر همکاری برای حفاظت از امنیت عراق
حمله اسرائیل به ناوگان آزادی در مسیر غزه+فیلم
مردودی 3 تا 4 درصد دانش‌آموزان اول ابتدایی
ترامپ: 48 ساعت آتی برای غزه سرنوشت‌ساز است
سردار پاکپور: هر خطای دشمن در تنگه هرمز را قاطعانه پاسخ می‌دهیم
ترخیص خودروهای توقیفی بالای 5 میلیون تومان جریمه در هفته فراجا
یک ایرانی رقیب هادی چوپان در مسترالمپیا 2025 + زمان مسابقه هادی چوپان
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(95) « بندرترکمن»
داوطلبان انتخابات شوراها تا 27 مهر استعفا دهند + تاریخ ثبت نام
شبکه های اجتماعی چگونه بر اوقات فراغت ایرانیان حکمرانی می کنند؟
اطلاعیه شرکت ملی نفت ایران درباره رای دادگاه انگلیس
در خواست پاپ لئو برای پایان دادن به جنگ و نفرت در سالگرد جنگ اسرائیل علیه غزه
برندگان قرعه کشی هشتمین مرحله فروش اینترنتی ایران خودرو اعلام شد+ لینک سامانه
واکنش عراقچی به اظهارات اخیر ترامپ در خصوص برنامه هسته ای ایران
دزدی دریایی جدید رژیم صهیونیستی
توافق نفتی بغداد و اربیل با فشار آمریکا انجام شد
قتل‌عام اعضای خانواده پس از شکست در بازی کامپیوتری
اصلاحات اقتصادی ممکن است؟
قالیباف: ملت ایران در دفاع از تمامیت ارضی مماشات نمی‌کند
احضار سفرا و روسای نمایندگی‌های اروپایی به وزارت خارجه
طوفان سیاسی در پاریس
عامل جنایت برج زعفرانیه پای میز محاکمه
آتش سوزی 8 هکتار زمین در دامنه قله دماوند+فیلم
رشد تولید و رکوردشکنی در صادرات نفت
طرح ملی هوش مصنوعی در دستور کار امروز نمایندگان مجلس
آغاز مذاکرات توافق صلح غزه در مصر
جهان پس از 7 اکتبر
دوباره عادل دوباره دوشنبه‌شب‌ها
اقتصادنگار | صف 6میلیون نفری پشت درِ ایران‌خودرو
مکانیسم ماشه و سه راهی سرنوشت‌ساز
ژاپن، اسرائیل را تهدید کرد
برنامه پخش رقابت‌های مهم ورزشی امروز چهارشنبه 16 مهر
حماس: اسیران اسرائیلی آزاد خواهند شد اما اقدامات متقابل لازم است
فرمان توسعه پایدار ایران در دست کودکان است
وضعیت آب و هوا امروز 16 مهر + وضعیت استانها
آغاز واریز باقیمانده پاداش بازنشستگان فرهنگی سال 1403
نخستین خودروهای هیبریدی سال آینده تولید می شود
2 کشور اسلامی؛ مقصد اولین سفر خارجی پاپ جدید
کشف یک شهر باستانی در آمازون
چین 38 میلیارد دلار ابزار تراشه از غیرآمریکایی ها خرید
بهترین زمان برای دریافت هر ویتامین چه زمانی است؟
کاکائو ناجی مبتلایان به فشار خون بالا شد
ترکی الفیصل: برای پایان دادن به جنگ غزه هنوز باید صبر کنیم
معاون دبیرکل سازمان ملل خواستار آتش‌بس فوری در غزه شد
سرایا القدس: اسرای دشمن تنها با پایان جنگ غزه آزاد می‌شوند
هشدار کرملین به اروپا درباره مصادره غیرقانونی دارایی‌ های روسیه
خلیل الحیه: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم
نوراینفو| پاسخ به 3 شبهه دربارۀ طوفان‌الاقصی
الحوثی: حمله اسرائیل به عربستان ناممکن نیست
پوتین: اوکراین به دنبال حمله به اهداف غیرنظامی در عمق خاک روسیه است
X
آگهی تبلیغاتی