نورنیوز-گروه حوادث : اتوبوس تیم بسکتبال سحر آکادمی پس از پایان مسابقه برابر پالایش نفت آبادان، در راه بازگشت به تهران دچار سانحه شد.
در پی این حادثه، شماری از بازیکنان و اعضای کادر تیم در بیمارستان شوش و گروهی دیگر در بیمارستان گلستان اهواز بستری شدند.
پیگیری وضعیت مصدومان
محسن روشن ضمیر، رئیس هیئت بسکتبال استان خوزستان، به همراه دبیر و نایب رئیس این هیئت و شماری از مسئولان اداره کل ورزش و جوانان خوزستان در محل حضور دارند و روند رسیدگی به وضعیت آسیب دیدگان را پیگیری می کنند.
بر اساس تازه ترین اطلاعات، وضعیت عمومی تعدادی از بازیکنان و اعضای تیم مساعد است و آنان در انتظار ترخیص از بیمارستان به سر می برند. دیگر مصدومان نیز زیر نظر کادر درمان هستند و مراقبت های لازم را دریافت می کنند.
فدراسیون بسکتبال اعلام کرده است که وضعیت بازیکنان و اعضای کادر تیم را دنبال می کند و اطلاعات تکمیلی درباره سانحه و شرایط مصدومان را در ادامه منتشر خواهد کرد.