فارسی

دو نفتکش دیگر در تنگه هرمز دچار آتش‌سوزی شدند

روابط عمومی نیروی دریایی سپاه با انتشار اطلاعیه‌ای درباره دو نفتکش در تنگه هرمز، از وقوع حادثه‌ای در این آبراه راهبردی خبر داد؛ جزئیات این حادثه و علت آن اعلام شده است.

دو نفتکش دیگر در تنگه هرمز دچار آتش‌سوزی شدند
۰ دقیقه

نورنیوز- گروه سیاسی: روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از برخورد دو فروند نفتکش با مین و وقوع آتش‌سوزی در آن‌ها در محدوده تنگه هرمز خبر داد.

بر اساس اطلاعیه روابط عمومی نیروی دریایی سپاه، این دو نفتکش که یکی در محدوده شرق تنگه هرمز و دیگری در محدوده این آبراه قرار داشت، به گفته سپاه قصد عبور از مسیر غیرمجاز را داشتند و پس از برخورد با مین، در آب‌های تنگه هرمز متوقف شدند.

در این اطلاعیه آمده است که دو نفتکش مذکور تمامی سامانه‌های ناوبری و شناسایی خود را خاموش کرده بودند و تلاش داشتند با حمایت ارتش آمریکا از مسیر غیرمجاز تنگه هرمز خارج شوند.

روابط عمومی نیروی دریایی سپاه همچنین اعلام کرد که این نفتکش‌ها پس از برخورد با مین دچار آتش‌سوزی شده و متوقف شده‌اند.

در بخش دیگری از این اطلاعیه، نیروی دریایی سپاه با تأکید بر تداوم محدودیت‌های عبور و مرور در تنگه هرمز اعلام کرد که این آبراه همچنان مسدود است و تا زمان تحقق شروط هفت‌گانه تغییری در وضعیت آن ایجاد نخواهد شد.

در این اطلاعیه همچنین تأکید  شده است که تلاش‌های نیروهای سنتکام برای عبور دادن نفتکش‌ها از محدوده غیرمجاز و آلوده به مین با شکست مواجه خواهد شد.

 

اخبار مرتبط
ارسال نظر