فارسی

استقلال و تراکتور جریمه مالی شدند؛ بازیکن خاتون بم ۲ جلسه محروم شد

کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا، استقلال و تراکتور را به‌دلیل تخلف در رقابت‌های آسیایی جریمه کرد و سارا دیدار، بازیکن خاتون بم، را با محرومیت دو جلسه‌ای و جریمه نقدی مواجه ساخت.

استقلال و تراکتور جریمه مالی شدند؛ بازیکن خاتون بم ۲ جلسه محروم شد
۰ دقیقه

نورنیوز-گروه ورزشی : کمیته انضباطی و اخلاق کنفدراسیون فوتبال آسیا احکام تازه ای صادر کرده که در آن، دو باشگاه استقلال و تراکتور به پرداخت جریمه نقدی محکوم شده اند. همچنین سارا دیدار، بازیکن خاتون بم، به دلیل اخراج در مسابقه ای از لیگ قهرمانان زنان آسیا، با محرومیت و جریمه مالی روبه رو شده است.

جریمه استقلال به دلیل رفتار تماشاگران

استقلال باید بابت اتفاق های دیدار برابر السد قطر در مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا، که ۱۴ سپتامبر ۲۰۲۶ برابر با ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ برگزار شد، ۱۱ هزار و ۲۵۰ دلار پرداخت کند.

طبق رأی کمیته انضباطی AFC، دو تماشاگر منتسب به استقلال پس از پایان بازی وارد زمین و محدوده های پیرامونی آن شدند و رفتاری غیرورزشی از خود نشان دادند. این پرونده با استناد به ماده ۶۵ آیین نامه انضباطی و اخلاقی کنفدراسیون بررسی و جریمه باشگاه اعلام شد.

در این رأی، تخلف اخیر استقلال ششمین مورد در چارچوب مقررات مربوط به تکرار تخلفات این باشگاه عنوان شده است.

محکومیت تراکتور به دلیل غیبت بازیکن در مصاحبه

تراکتور نیز به خاطر حاضر نشدن یکی از بازیکنانش در مصاحبه فلش پس از دیدار برابر شباب الاهلی امارات در ۱۴ سپتامبر ۲۰۲۶، به پرداخت ۱۰ هزار دلار جریمه محکوم شد.

کمیته این تخلف را بر پایه ماده ۳.۳.۹ مقررات فصل ۲۰۲۶ـ۲۷ لیگ نخبگان آسیا بررسی کرده و در صدور حکم، ماده ۳۵ همین مقررات را نیز در نظر گرفته است.

محرومیت و جریمه بازیکن خاتون بم

سارا دیدار، بازیکن خاتون بم، در جریان دیدار برابر ایناک کوبه لئونسا ژاپن در مرحله گروهی لیگ قهرمانان زنان آسیا، در اول نوامبر ۲۰۲۶ برابر با ۱۰ آبان ۱۴۰۵، به دلیل خطای شدید از زمین اخراج شد. کمیته انضباطی AFC در پی این اتفاق، او را به دو جلسه محرومیت محکوم کرد.

این حکم بر اساس ماده ۴۷ آیین نامه انضباطی و اخلاقی صادر شده و یک جلسه محرومیت خودکار ناشی از دریافت کارت قرمز را نیز در بر می گیرد.

دیدار یک جلسه از محرومیتش را در مسابقه چهارم نوامبر، برابر با ۱۳ آبان، مقابل نائه گوهیانگ کره شمالی پشت سر گذاشته است. او جلسه دوم را در دیدار هفتم نوامبر، برابر با ۱۶ آبان، مقابل آی یِی وادی میانمار سپری خواهد کرد.

این بازیکن افزون بر محرومیت، به پرداخت هزار دلار جریمه نقدی نیز محکوم شده است.

مجموع جریمه ها

مجموع مبالغ جریمه شده برای استقلال، تراکتور و سارا دیدار به ۲۲ هزار و ۲۵۰ دلار می رسد؛ ۱۱ هزار و ۲۵۰ دلار سهم استقلال، ۱۰ هزار دلار سهم تراکتور و هزار دلار سهم بازیکن خاتون بم است.

اخبار مرتبط
ارسال نظر