نورنیوز-گروه ورزشی : باشگاه پرسپولیس از آغاز پیگیری های حقوقی و انضباطی علیه بهنام ابوالقاسم پور، مدیرعامل استقلال خوزستان، خبر داد و اعلام کرد شکایت های خود را از چند مسیر دنبال می کند.
ثبت شکایت در دادسرا
این باشگاه ابتدا روز گذشته، به نمایندگی از مهدی تارتار، شکایتی با موضوع توهین و نشر اکاذیب علیه ابوالقاسم پور مطرح کرد.
همچنین روز چهارشنبه، شکایتی از سوی پرسپولیس و به نمایندگی از پیمان حدادی در دادسرا به ثبت رسید. تشویش اذهان عمومی، توهین و اظهار خلاف واقع از جمله عناوین این شکایت اعلام شده است.
پیگیری در کمیته اخلاق
پرسپولیس در اقدامی جداگانه، شکایتی با محوریت نشر اکاذیب، توهین و اظهار خلاف واقع علیه مدیرعامل استقلال خوزستان در کمیته اخلاق مطرح کرده است.
بر این اساس، این باشگاه پرونده های خود علیه ابوالقاسم پور را هم در دادسرا و هم در کمیته اخلاق پیگیری خواهد کرد.