نورنیوز- گروه ورزشی: تیم فوتبال اینتر با پیروزی برابر ونتزیا در هفته نهم لیگ ایتالیا به صدر جدول سریآ برگشت و میلان پس از ۲ برد متوالی، در خانه مقابل بولونیا شکست خورد.
هفته نهم سریآ از ساعت ۲۱ امشب با برگزاری ۳ دیدار همزمان پیگیری شد.
در یکی از این دیدارها، اینتر با نتیجه ۲ بر صفر تیم ته جدولی ونتزیا را شکست داد و دوباره به صدر جدول برگشت.
اینتر در این دیدار با ۲ گل به خودی ماتیاس مورنو و آکور آدامز در دقایق ۷۹ و ۸۲ حریفش را شکست داد و هشتمین برد این تیم به دست آمد.
اینتر با این پیروزی ۲۵ امتیازی شد و با توجه به تفاضل گل بهتر نسبت به لاتزیو در صدر جدول قرار گرفت.
میلان هم در یک بازی جذاب و پرگل ۳ بر ۲ مقابل بولونیا شکست خورد و پس از ۲ پیروزی متوالی به جاده باخت برگشت.
در این بازی ابتدا ساموئل امبانگولا در دقیقه ۸ بولونیا را یک بر صفر جلو انداخت. در ادامه اما میلان با دبل آلفادیو سیسه در دقایق ۱۴ و ۲۷، ۲ بر یک جلو افتاد.
گل به خودی داویده بارتساگی بازیکن میلان سبب شد در دقیقه ۶۰ بولونیا به گل دوم و مساوی برسد.
در ادامه ساموئل امبانگولا در دقیقه ۶۲ و ۸۶ هم برای بولونیا گلزنی کرد تا با هتتریک، تیمش را ۴ بر ۲ مقابل میلان جلو بیندازد.
در نهایت بولونیا در یک بازی دیدنی در سنسیرو توانست میلان را ۴ بر ۲ شکست دهد.
بولونیا با این برد، ۱۱ امتیازی شد و در رده یازدهم قرار گرفت.
میلان هم ۱۸ امتیازی و در رده پنجم باقی ماند.
در دیگر بازی امشب، پارما و اودینزه به تساوی صفر - صفر رسیدند.
در ادامه هفته نهم سریآ، از ساعت ۲۳:۱۵ امشب، یوونتوس به مصاف جنوا می رود و ناپولی به مصاف مونزا میزود.