فارسی

۶۰ سارق قطعات خودرو در اصفهان دستگیر شدند؛ کلاهبرداری ۱۵۰ میلیارد ریالی از کسبه بازار میوه و تره‌بار

پلیس اصفهان در گزارش اقدامات ۲۴ ساعت گذشته، از هشدار درباره فروش بلیت جعلی کنسرت، دستگیری ده‌ها سارق قطعات خودرو و بازداشت فردی به اتهام کلاهبرداری میلیاردی خبر داد.

۶۰ سارق قطعات خودرو در اصفهان دستگیر شدند؛ کلاهبرداری ۱۵۰ میلیارد ریالی از کسبه بازار میوه و تره‌بار
۰ دقیقه

نورنیوز- گروه حوادث: هشدار پلیس درباره کلاهبرداری با فروش بلیت کنسرت، دستگیری ۶۰ سارق قطعات خودرو در اصفهان و دستگیری عامل کلاهبرداری ۱۵۰ میلیارد ریالی در خمینی شهر از اقدامات ۲۴ ساعت گذشته پلیس اصفهان است.

هشدار پلیس فتا اصفهان درباره فروش بلیت جعلی

رییس پلیس فتا استان اصفهان با هشدار درباره کلاهبرداری سایبری در پوشش فروش بلیت کنسرت، از شهروندان خواست برای تهیه بلیت، تنها به درگاه‌های رسمی و مراجع مورد تأیید برگزارکنندگان مراجعه کنند و فریب آگهی‌های وسوسه‌کننده در فضای مجازی را نخورند.

سرهنگ نعمت‌الله طاهرپور اظهار داشت: با افزایش خریدهای اینترنتی و استقبال شهروندان از برنامه‌های فرهنگی و هنری، احتمال سوءاستفاده کلاهبرداران سایبری از علاقه مردم به حضور در کنسرت‌ها نیز وجود دارد؛ مجرمانی که با انتشار آگهی‌های جعلی و معرفی خود به‌عنوان فروشنده بلیت، تلاش می‌کنند اعتماد خریداران را جلب کرده و از آن‌ها کلاهبرداری کنند.

وی افزود: در برخی از این شیوه‌ها، افراد سودجو با انتشار آگهی در سکوهای آگهی‌محور یا صفحات شبکه‌های اجتماعی، بلیت کنسرت را با قیمت‌های جذاب یا با ادعای محدود بودن ظرفیت عرضه می‌کنند تا خریداران را برای پرداخت سریع وجه تحت فشار قرار دهند.

رییس پلیس فتا اصفهان افزود: در حالی که پس از واریز پول، ممکن است بلیتی به خریدار تحویل داده نشود یا بلیت ارسال‌شده جعلی و فاقد اعتبار باشد.

وی با تأکید بر ضرورت بررسی اعتبار فروشنده پیش از پرداخت وجه تصریح کرد: شهروندان باید بلیت مورد نیاز خود را فقط از طریق وب‌سایت‌ها، درگاه‌ها و سامانه‌های رسمی معرفی‌شده از سوی برگزارکنندگان تهیه کنند و از خرید بلیت از افراد ناشناس، صفحات فاقد اعتبار و لینک‌هایی که از منابع نامطمئن ارسال می‌شوند، بپرهیزند.

سرهنگ طاهرپور ادامه داد: پایین بودن غیرعادی قیمت بلیت، اصرار فروشنده بر پرداخت فوری، درخواست واریز وجه به حساب اشخاص ناشناس و ارسال لینک‌های نامعتبر، می‌تواند از نشانه‌های یک معامله مشکوک باشد.

دستگیری ۶۰ سارق قطعات خودرو در اصفهان

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان از دستگیری ۶۰ نفر از سارقان قطعات خودرو و کشف ۹۸ فقره سرقت در مهرماه خبر داد و بر ضرورت هوشیاری رانندگان و رعایت نکات ایمنی برای ناکام گذاشتن سارقان تأکید کرد.

سرهنگ احمد نیکبخت اظهار داشت: مقابله با سرقت و صیانت از اموال شهروندان از اولویت‌های پلیس است و در همین راستا، مأموران انتظامی شهرستان اصفهان با اجرای گشت‌های هدفمند و پیگیری پرونده‌های سرقت، موفق شدند در مهرماه ۶۰ نفر از سارقان قطعات خودرو را دستگیر و ۹۸ فقره سرقت را کشف کنند.

وی افزود: برخورد با سارقان، شناسایی عوامل ارتکاب جرم و پیگیری سرقت‌های ثبت شده، در کنار اقدامات پیشگیرانه، با هدف افزایش امنیت شهروندان و کاهش فرصت ارتکاب جرم دنبال می‌شود.

پایان فرار یک ساله کلاهبردار ۱۵۰ میلیارد ریالی

فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر از دستگیری فردی که از ۱۲ نفر از کسبه بازار میوه و تره بار بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده و متواری شده بود خبر داد.

سرهنگ علی سبحانی افزود: در پی وصول حکم جلب یک کلاهبردار متواری موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران کلانتری ۱۴ فرماندهی انتظامی شهرستان خمینی شهر قرار گرفت.

وی اظهار داشت: سرانجام با اقدامات اطلاعاتی و رصد هوشمندانه صورت گرفته متهم هنگام ورود مخفیانه به شهر شناسایی و در یک عملیات ضربتی دستگیر و به یگان انتظامی انتقال داده شد.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: فرد کلاهبردار پس از اعتراف صریح به کلاهبرداری از شاکیان با تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی تحویل مرجع قضائی شد.

سرهنگ سبحانی افزود: به متصدیان واحدهای صنفی، کسبه و بازاریان عزیز توصیه می کنیم هنگام معامله تحقیقات لازم را انجام دهند و پس از اعتبار سنجی مدارک و هویت افراد نسبت به تحویل اجناس اقدام کنند و در صورت مشکوک شدن در هر مرحله از معامله موضوع را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

 

اخبار مرتبط
ارسال نظر