فارسی

انفجار در خیابان آیت تهران؛ ۳ خودرو خسارت دیدند

انفجار در یک ساختمان چهار طبقه در خیابان آیت تهران به آتش‌سوزی و خسارت به سه خودرو منجر شد؛ حادثه‌ای که با وجود خسارت‌های واردشده، تلفات جانی نداشت. سخنگوی آتش‌نشانی تهران جزئیات این اتفاق را تشریح کرد.

انفجار در خیابان آیت تهران؛ ۳ خودرو خسارت دیدند
۰ دقیقه

نورنیوز- گروه حوادث: جلال ملکی ددر تشریح جزئیات این حادثه اظهار کرد: ساعت ۱۲:۱۰ ظهر امروز، وقوع حادثه انفجار منجر به آتش‌سوزی در یک ساختمان مسکونی واقع در خیابان آیت، بعد از تقاطع خیابان پدرثانی، به سامانه ۱۲۵ اعلام شد که در پی آن، سه ایستگاه آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

وی با بیان اینکه حادثه در طبقه چهارم یک ساختمان چهار طبقه مسکونی رخ داده بود، افزود: این ساختمان در هر طبقه یک واحد مسکونی به مساحت حدود ۷۰ مترمربع داشت. در زمان وقوع حادثه، ساختمان خالی از سکنه بود و کسی در آن حضور نداشت.

ملکی ادامه داد: شدت انفجار به حدی بود که بخشی از دیوارهای اطراف واحد مسکونی تخریب شد و قطعات آن به پایین سقوط کرد. همچنین سه دستگاه خودروی پارک‌شده در مقابل ساختمان و کنار خیابان بر اثر این حادثه خسارت دیدند. پس از انفجار نیز آتش‌سوزی در چند نقطه از واحد مسکونی آغاز شده بود که آتش‌نشانان حریق را مهار و اقدامات ایمن‌سازی را انجام دادند.

b567e2481584a3c56bc6d0107fca261c

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران با تأکید بر اینکه این حادثه هیچ مصدوم یا تلفات جانی نداشت، گفت: بررسی‌های کارشناسان آتش‌نشانی نشان داد که ساکنان این واحد در سفر بوده و منزل را ترک کرده بودند.

وی با اشاره به علت احتمالی وقوع حادثه، اظهار کرد: بر اساس بررسی‌های اولیه، احتمال نشت گاز از یکی از وسایل گازسوز به دلیل رعایت نکردن نکات ایمنی وجود دارد. به نظر می‌رسد گاز به‌تدریج در فضای منزل جمع شده و سپس برخورد آن با یک منبع جرقه یا شعله، موجب انفجار و آتش‌سوزی شده باشد. با توجه به خالی بودن منزل، یکی از احتمالات مطرح‌شده، ایجاد جرقه در اثر عملکرد کنتاکت یخچال است؛ با این حال، علت دقیق حادثه نیازمند بررسی‌های کارشناسی است.

ملکی در پایان خاطرنشان کرد: آتش‌نشانان پس از مهار آتش و انجام اقدامات ایمنی، محل حادثه را به عوامل انتظامی و شهرداری تحویل دادند و عملیات آتش‌نشانی به پایان رسید.

ed11268547b36cbcb295ed4ee35ec70f

اخبار مرتبط
ارسال نظر