فارسی

انتقال ۳۷۱ معترض به پلیس در جریان تظاهرات ایتالیا

در جریان تظاهرات علیه هزینه‌های زندگی و سیاست‌های دولت در چند شهر ایتالیا، ۳۷۱ نفر از جمله ۱۱۰ نوجوان به مراکز پلیس منتقل شدند؛ ۹ نفر نیز بازداشت و ۸۷ نفر تحت پیگرد قرار گرفتند.

انتقال ۳۷۱ معترض به پلیس در جریان تظاهرات ایتالیا
۰ دقیقه

نورنیوز-گروه بین الملل : اعتراض ها به افزایش هزینه های زندگی و سیاست های دولت، چندین شهر ایتالیا را دربر گرفت. در برخی مناطق، تجمع کنندگان با نیروهای پلیس و امنیتی درگیر شدند.

انتقال ۳۷۱ نفر به مراکز پلیس

اداره امنیت عمومی ایتالیا اعلام کرد در جریان این تجمع ها، ۳۷۱ نفر به مراکز پلیس منتقل و متوقف شدند؛ ۱۱۰ نفر از این افراد کمتر از ۱۸ سال داشتند. همچنین ۹ نفر بازداشت شدند و ۸۷ نفر دیگر تحت پیگرد قرار گرفتند.

درگیری میان معترضان و نیروهای امنیتی در شهرهایی از جمله تورین، رم و بولونیا نیز گزارش شده است.

اخبار مرتبط
  • نرخ خشونت که گاه در قالب نزاع، دعوا و درگیری‌های خیابانی ظاهر می شوند، یک نشانه‌ی بالینی برای فهم اختلال‌های عملکردی در جامعه است. اکنون که آمار نزاع و دعوا توسط یک نهاد رسمی اعلام شده، می توان با استناد به محتوای آن، فهمید که وجود چنین اختلالی، واقعیت دارد و سطح و گستره‌ی آن نیز چشمگیر و حتی نگران‌کننده است.

  • ده‌ها هزار نفر از مخالفان بنیامین نتانیاهو در تل‌آویو تظاهرات کردند و با اعتراض به سیاست‌های کابینه رژیم صهیونیستی، نارضایتی خود را از رویکرد دولت اعلام کردند.

  • مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، مدعی شد دولت دونالد ترامپ داعش را در خاورمیانه نابود و القاعده را تضعیف کرده است؛ ادعایی که با تأکید او بر نقش آمریکا در مبارزه با تروریسم مطرح شد.

ارسال نظر