فارسی

حزب‌الله حمله مسلحانه به کلیسایی در اردن را محکوم کرد

مسئول روابط مسیحیان حزب‌الله لبنان، حمله مسلحانه به مراسم تشییع در کلیسایی در استان کرک اردن را که به کشته شدن هفت نفر و زخمی شدن ۱۰ نفر انجامید، به‌شدت محکوم کرد .

 حزب‌الله حمله مسلحانه به کلیسایی در اردن را محکوم کرد
۰ دقیقه

نورنیوز-گروه بین الملل: «الحاج محمد الخنسا»، مسئول روابط مسیحیان حزب‌الله، اظهار داشت: ما حمله تروریستی به یک کلیسا در استان «کرک» اردن را که منجر به کشته و زخمی شدن چند نفر شد، به شدت محکوم می‌کنیم.

الخنسا گفت: این جنایت فجیع علیه بشریت و نقض حرمت اماکن عبادی ، در چارچوب تروریسم مداومی است که سال‌هاست در منطقه ما کشتار و جنایت به بار آورده است و هدف از آن ایجاد اختلاف و هدف قرار دادن تنوع مذهبی و فرهنگی است که مشخصه منطقه ماست.

وی افزود: ضمن محکوم کردن این حمله جنایتکارانه، عمیق‌ترین تسلیت‌ها و همدردی‌های خود را به مردم برادر اردن و خانواده‌های قربانیان ابراز می‌کنیم و از خداوند متعال برای درگذشتگان رحمت و برای مجروحان شفای عاجل مسئلت داریم.

گفتنی است که روز گذشته (جمعه) حمله مسلحانه به یک مراسم تشییع در کلیسای روستای حمود در استان کرک در جنوب اردن هفت کشته و ۱۰ زخمی برجای گذاشت. براساس اعلام رسانه‌های اردنی، دو فرد مسلح با پیاده شدن از یک خودرو، حاضران در این مراسم را به گلوله بستند.

 

 

اخبار مرتبط
  • حمله مسلحانه دو فرد به مراسم تشییع در کلیسایی در استان کرک اردن، هفت کشته و ۱۰ زخمی برجای گذاشت و نیروهای امنیتی منطقه را محاصره کردند.

  • حزب‌الله لبنان با محکوم کردن ادامه حملات و اشغالگری رژیم صهیونیستی، عملکرد مقام‌های لبنانی را نیز مورد انتقاد قرار داد و تأکید کرد تداوم کشتار، تخریب و تجاوزات اسرائیل، شکست مذاکرات مستقیم و توافق چارچوب را نشان می‌دهد.

  • لاسجردی نوشت: «در رابطه با اقدام اخیر دولت لبنان در قبال حزب‌الله باید گفت بیش از یک دهه است که موضوع خلع سلاح حزب‌الله در لبنان مطرح است. این بحث به ‌ویژه پس از جنگ سال 2006 میلادی دوباره بر سر زبان‌ها افتاد. در آن زمان نیز اسراییل تلاش کرد با همراهی امریکا و فرانسه و از طریق فشار سیاسی، روند خلع سلاح حزب‌الله را پیش ببرد.»

ارسال نظر