فارسی

انتقاد تند سخنگوی حماس از شورای صلح و سکوت نهادهای جهان اسلام در برابر جنایات غزه

سخنگوی جنبش حماس با انتقاد شدید از عملکرد شورای صلح و نماینده آن، نیکلای ملادینوف، اعلام کرد این نهاد بین‌المللی به‌جای متوقف کردن جنایات رژیم صهیونیستی و مقابله با نقض آتش‌بس، به توجیه ادامه جنگ نسل‌کشی در نوار غزه روی آورده است؛ وی همچنین از سکوت نهادهای جهان اسلام در برابر فاجعه انسانی غزه ابراز تعجب کرد.

انتقاد تند سخنگوی حماس از شورای صلح و سکوت نهادهای جهان اسلام در برابر جنایات غزه
۰ دقیقه

نورنیوز-گروه بین‌الملل: سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با انتقاد از عملکرد شورای صلح و نماینده آن تصریح کرد این نهاد، ادامه جنگ و نسل‌کشی در غزه را توجیه می‌کند و نهادهای جهان اسلام نیز در قبال جنایات رژیم صهیونیستی در سکوت به سر می‌برند.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از شبکه المسیره، «حازم قاسم» سخنگوی حماس اظهار کرد که شورای صلح و نماینده آن، نیکلای ملادینوف، به‌جای اذعان به ناتوانی خود در متوقف ساختن جنایت‌ها و واکنش به نقض توافق آتش‌بس از سوی دشمن صهیونیستی، به مرحله تلاش برای توجیه تداوم جنگ نسل‌کشی در نوار غزه رسیده‌اند.

وی در این باره افزود: خون کودکان و دانش‌آموزان غزه به دست شورای صلح و نماینده آن ریخته می‌شود.

سخنگوی حماس همچنین از سکوت نهادهای گوناگون در جهان اسلام در برابر تشدید جنایت‌های رژیم صهیونیستی، به‌ویژه در نوار غزه، به شدت ابراز تعجب و تأسف کرد.

قاسم با اشاره به تداوم جنگ نسل‌کشی، سیاست گرسنگی دادن هدفمند به مردم غزه و کشتار روزمره دانش‌آموزان و زنان در خیابان‌ها و چادرهای اسکان آوارگان، این اقدامات را محکوم کرد.

این موضع‌گیری‌ها در شرایطی مطرح می‌شود که با گذشت بیش از سه سال از آغاز تجاوزات گسترده به نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، حملات رژیم صهیونیستی به این باریکه همچنان ادامه دارد و تشدید محاصره، وضعیت انسانی و شرایط زیستی را برای ساکنان غزه به نقطه‌ای بحرانی‌تر از گذشته رسانده است.

 

اخبار مرتبط
ارسال نظر