فارسی

ادعای جدید ترامپ درباره ایران و فاصله گرفتن روسیه از تهران

دونالد ترامپ با تکرار ادعاهای خود درباره ایران، مدعی شد واشنگتن وضعیت خوبی دارد و روسیه، تا جایی که آمریکا می‌تواند ببیند، اقدامی در ایران انجام نداده است.

ادعای جدید ترامپ درباره ایران و فاصله گرفتن روسیه از تهران
۰ دقیقه

نورنیوز- گروه بین الملل: دونالد ترامپ روز دوشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در کاخ سفید درباره ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه مدعی شد: «پوتین دارد از ایران فاصله می‌گیرد. این خوب است، چون ما داریم ضربات بسیار سنگینی به ایران وارد می‌کنیم. روسیه، تا جایی که ما می‌توانیم ببینیم، هیچ کاری در ایران انجام نداده است و من فکر می‌کنم این موضوع بسیار مثبت است.»

رئیس جمهوری جنگ طلب آمریکا که حزبش (جمهوری خواهان) در آستانه انتخابات میان‌دوره ای کنگره بر سر افزایش تورم و جنگ علیه ایران با نارضایتی شدید و احتمال از دست دادن اکثریت کنگره مواجه است، ادعا کرد: «ما ضربات بسیار سختی را از نظر اقتصادی و نظامی به ایران وارد می‌کنیم.»

وی در راستای ایجاد تفرقه میان ایران و متحدانش مدعی شد: «روسیه می‌توانست کمک‌های بسیار بیشتری به ایران بکند. روسیه کمک بسیار ناچیزی به ایران کرده است. چین هم می‌توانست کمک‌های بسیار بیشتری به ایران بکند. وقتی چین کمک چندانی به ایران نمی‌کند، شاید اصلا هیچ کمکی نمی‌کند، و روسیه هم کمک بسیار ناچیزی به ایران می‌کند، من این وضعیت را اتفاقی بسیار مثبت ارزیابی می‌کنم.»

 

 

اخبار مرتبط
ارسال نظر