فارسی

پرداخت خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ تا یک هفته آینده

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از پرداخت تقریباً کامل خسارت خودروهایی که صاحبانشان با ارائه مدارک به شرکت‌های بیمه مراجعه کرده‌اند خبر داد و گفت بیمه ایران مکلف شده است خسارت پرونده‌های تکمیل‌شده را در مهلت تعیین‌شده پرداخت کند.

پرداخت خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ تا یک هفته آینده
۰ دقیقه

نورنیوز-گروه اقتصادی: «پژمانفر» رئیس کمیسیون اصل نود گفت:خسارت خودروهایی که صاحبان آن‌ها با ارائه مدارک به شرکت‌های بیمه مراجعه کرده‌اند، تقریباً به‌طور کامل پرداخت شده است.

وی افزود:در این جلسه، شرکت بیمه ایران مکلف شد حداکثر ظرف یک هفته آینده خسارت تمام افرادی را که پرونده آن‌ها تکمیل شده است، پرداخت کند.بخشی از خسارت‌های ساختمانی و مالی بر اساس توافق‌ها و جدول‌های تعیین‌شده پرداخت شده است و گزارش تفصیلی این اقدامات نیز ارائه خواهد شد.

وی ادامه داد: با توجه به مکاتبات انجام‌شده و موافقت رئیس‌جمهور، مقرر شد خسارت‌های ناشی از حوادث روزهای هجدهم و نوزدهم دی‌ماه نیز در همان ستادی بررسی شود که مسئولیت رسیدگی به خسارت‌های جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان را بر عهده دارد.

 

اخبار مرتبط
ارسال نظر