نورنیوز-گروه ورزشی : لاتزیو با کسب ۱۶ امتیاز از شش دیدار، در جمع تیم های بالای جدول سری آ حضور دارد و برای رسیدن به سومین پیروزی پیاپی تلاش می کند.
گتوزو: باید با شجاعت بازی کنیم
گتوزوی ۴۸ ساله در نشست خبری پیش از مسابقه گفت: «با اینکه هفته هفتم رقابت هاست، نباید جایگاه فعلی جدول را بیش از اندازه جدی گرفت؛ ۳۱ بازی دیگر پیش رو داریم. می دانیم به مصاف تیمی قدرتمند می رویم که شاید به اندازه تلاشش نتیجه نگرفته است. برای من، شجاعت اصل مهمی است. باید با رویکردی پیروزی طلبانه و بدون ترس وارد زمین شویم. یوونتوس از ما قوی تر است، اما ترسی نداریم و می خواهم ببینم بازیکنان در نبردهای مستقیم چگونه عمل می کنند. تیم ما پیشرفت کرده و کارهای مثبتی انجام داده است، ولی هنوز جای بهتر شدن داریم.»
ارزیابی توانایی های یوونتوس
سرمربی لاتزیو درباره شیوه بازی حریف توضیح داد: «یوونتوس ممکن است با دو، سه یا چهار بازیکن هجومی بازی کند و در ترکیبش تغییرات زیادی داشته است. آن ها چند گل را از روی ارسال ها به ثمر رسانده اند و در محوطه جریمه حریف بازیکنان زیادی جمع می کنند. این تیم در ضربات ایستگاهی قدرت بدنی بالایی دارد و در کناره ها نیز از سرعت خوبی برخوردار است. فردا به شجاعت زیادی نیاز داریم. عقب نشینی و پنهان شدن فایده ای ندارد؛ باید با تمام توان و انسجام بالا بازی کنیم.»

گتوزو با اشاره به اهمیت سازمان دفاعی تیمش گفت: «لازم است ساختار دفاعی محکمی داشته باشیم و هم زمان در فکر پیدا کردن راه نفوذ به حریف باشیم. اگر فضا در اختیار آن ها بگذاریم، کیفیتشان کار را برای ما بسیار دشوار می کند. بازیکنان باید با تمرکز و انگیزه کامل بازی را آغاز کنند.»
ضرورت آمادگی همه بازیکنان
او درباره وضعیت تمرینی تیم و نمایش بازیکنانش افزود: «بازیکنان با جدیت تمرین می کنند. در مسابقه با مونزا تمرکزمان را از دست دادیم و جای گیری هایمان مناسب نبود. همه باید آماده حضور در زمین باشند؛ در فوتبال امروز می توان نیمی از ترکیب را تغییر داد و نقش تک تک بازیکنان اهمیت دارد.»
سرمربی لاتزیو در واکنش به انتقادها اظهار کرد: «اگر طی ۱۷ سال گذشته به حرف دیگران توجه می کردم، به بخش کوچکی از دستاوردهایی هم که حالا دارم نمی رسیدم. اهل گلایه نیستم و حرفه ام را بسیار دوست دارم. از زمانی که ۱۲ سال پیش مربیگری را آغاز کردم، تغییر کرده ام و همچنان باید نکته های تازه ای یاد بگیرم.»
هشدار درباره افت مقطعی تیم
گتوزو در پایان درباره احتمال افت عملکرد لاتزیو گفت: «نباید مانند برخی بازی های گذشته، برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه از جریان مسابقه خارج شویم. در دیدارهای قبلی بخت با ما یار بود و دروازه بانمان با مهار موقعیت هایی که می توانست به بیش از چهار گل منجر شود، اجازه نداد ضعف ها آشکارتر شوند. پلگرینی به جمع بازیکنان برگشته و همراه تیم خواهد بود. تیلور نیز هم در پیشروی ها و هم هنگام عبور از فشار حریف، مهره ای بسیار مهم برای ماست.»