فارسی

هشدار روسیه درباره تنگه هرمز: احتمال خروج ۱۰ میلیون بشکه نفت از بازار

الکساندر نواک، معاون نخست‌وزیر روسیه، هشدار داد که تنش‌های پیرامون تنگه هرمز می‌تواند به خروج ناگهانی روزانه تا ۱۰ میلیون بشکه نفت از بازار منجر شود و بر قیمت انرژی، بیمه و حمل‌ونقل اثر بگذارد.

هشدار روسیه درباره تنگه هرمز: احتمال خروج ۱۰ میلیون بشکه نفت از بازار
۰ دقیقه

نورنیوز-گروه بین‌الملل: الکساندر نواک، معاون نخست‌وزیر روسیه، در مجمع هفته انرژی روسیه در مسکو گفت: تنش‌ها در مسیرهای راهبردی انتقال انرژی، بازار جهانی را تحت فشار قرار داده است. او هشدار داد که تحولات پیرامون تنگه هرمز نشان می‌دهد تا ۱۰ میلیون بشکه نفت ممکن است در یک شب از بازار خارج شود.

به نقل از آر‌تی، نواک با اشاره به اختلال در عرضه نفت از منطقه خلیج فارس، از بحران قابل‌توجه در بازار انرژی سخن گفت. او همچنین اظهار کرد قیمت انرژی و فرآورده‌های نفتی تقریباً دو برابر سطح ابتدای سال شده و هزینه‌های بیمه و حمل‌ونقل نیز افزایش یافته است.

معاون نخست‌وزیر روسیه گفت: مسکو آماده است برای بازگرداندن تعادل به بازارهای انرژی مشارکت کند. او روسیه را تأمین‌کننده‌ای قابل‌اعتماد برای بازارهای جهانی، از جمله کشورهای غربی، توصیف کرد و گفت: این کشور از سال ۲۰۲۲ تاکنون ۳۲۰ میلیارد دلار انرژی به اروپا صادر کرده است.

نواک همچنین مدعی شد: روسیه تأمین‌کننده اصلی سوخت دیزل برای آمریکای لاتین، ترکیه و آفریقاست.

 

اخبار مرتبط
ارسال نظر