فارسی

حمایت قطر از خروج نظامیان اسرائیلی از خاک لبنان

نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر در دیدار با رئیس‌جمهور لبنان، از تلاش دوحه برای ارائه راهکارهای جامع در حوزه انرژی خبر داد و بر حمایت از خروج نظامیان اسرائیلی از اراضی اشغالی لبنان و واگذاری مواضع به ارتش این کشور تأکید کرد.

حمایت قطر از خروج نظامیان اسرائیلی از خاک لبنان
۰ دقیقه

 نورنیوز-گروه بین الملل: محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، نخست وزیر و وزیر خارجه قطر در دیدار با ژوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان اعلام کرد که قطر به دنبال ارائه راه‌حل‌های جامع برای لبنان در حوزه انرژی است.

وی همچنین گفت: «ما درباره تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله وضعیت جنوب لبنان و اقدامات رژیم صهیونیستی علیه این کشور گفت‌وگو کردیم.»

وزیر خارجه قطر تأکید کرد: «ما از لبنان در تمامی گام‌هایی که برمی‌دارد حمایت می‌کنیم و از رویکرد دولت لبنان برای خروج ارتش رژیم صهیونیستی از اراضی اشغالی و تحویل مواضع به ارتش لبنان پشتیبانی می‌کنیم.»

 

اخبار مرتبط
ارسال نظر