فارسی

قیمت طلای جهانی امروز ۲۳ مهر ۱۴۰۵؛ طلا صعودی شد

قیمت جهانی طلا در معاملات پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵ تحت تأثیر کاهش ارزش دلار آمریکا بیش از یک درصد افزایش یافت و از پایین‌ترین سطح یک‌هفته‌ای خود فاصله گرفت.

قیمت طلای جهانی امروز ۲۳ مهر ۱۴۰۵؛ طلا صعودی شد
۰ دقیقه

نورنیوز-گروه اقتصادی: قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری، با یک درصد افزایش، به ۴۱۴۶ دلار ۷۴ سنت رسید. این فلز گرانبها در معاملات روز چهارشنبه به پایین‌ترین سطح خود از هفتم اکتبر عقب نشینی کرده بود.

قیمت هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا برای تحویل در دسامبر نیز با ۱.۵ درصد افزایش، ۴۱۶۷ دلار و ۳۰ سنت معامله شد.

ارزش دلار آمریکا پس از رسیدن به بالاترین سطح ۱۸ ماهه در معاملات شبانه، کاهش یافت. تضعیف ارزش دلار باعث می‌شود طلا که به ارز آمریکا قیمت‌گذاری می‌شود، برای دارندگان سایر ارزها ارزان‌تر شود.

کایل رودا، تحلیلگر ارشد بازار مالی در کپیتال دات کام گفت: آنچه اکنون شاهد آن هستیم، نشانه‌هایی از عدم قطعیت بازار نسبت به سیاست نرخ بهره در آمریکاست که به بروز اندکی نوسان منجر شده است.

او افزود: طلا به سطح بسیار مهمی نزدیک می‌شود که کمی پایین‌تر از مرز ۴۰۰۰ دلار قرار دارد. اگر بار دیگر داده‌های اقتصادی بسیار قدرتمندی منتشر شود و این دیدگاه شکل بگیرد که فدرال رزرو باید نسبتا فوری نرخ بهره را افزایش دهد، این سطح به کانون توجه بازار تبدیل خواهد شد.

قیمت مصرف‌کننده آمریکا در سپتامبر شتاب گرفت، زیرا قیمت بنزین به‌شدت افزایش یافت.

پس از انتشار این آمار، ابزار دیده‌بان فدرال شرکت CME نشان داد معامله‌گران اکنون احتمال افزایش نرخ بهره آمریکا در ماه جاری را حدود ۲۹ درصد پیش‌بینی می‌کنند، در حالی که این احتمال، پیش از انتشار این داده‌ها ۲۲ درصد بود.

مری دالی، رئیس بانک فدرال سان‌فرانسیسکو، اظهار کرد: بانک مرکزی آمریکا، احتمالا باید نرخ‌های بهره کوتاه‌مدت را باز هم افزایش دهد. هرچند او اشاره کرد که در نشست ۲۷ و ۲۸ اکتبر نیازی به افزایش نرخ‌ بهره نیست.

میشل بومن، از مقامات فدرال رزرو نیز گفت: بانک مرکزی پیش از هرگونه اقدام بیشتر، فرصت دارد شرایط را بررسی کند و منتظر بماند.

طلا به‌طور سنتی به عنوان ابزاری برای مقابله با تورم شناخته می‌شود، اما نرخ بهره بالاتر، جذابیت این دارایی بدون بهره را کاهش می‌دهد.

بر اساس گزارش رویترز، اکنون توجه بازار به داده‌های شاخص قیمت تولیدکننده (PPI) و آمار خرده‌فروشی معطوف شده است که قرار است روز جاری منتشر شوند.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، قیمت هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۷ درصد افزایش، به ۵۶ دلار و یک سنت رسید. قیمت هر اونس پلاتین با یک درصد افزایش، به ۱۶۰۸ دلار و ۲۰ سنت رسید و هر اونس پالادیوم با ۱.۳ درصد افزایش، به ۱۱۰۸ دلار و ۱۴ سنت معامله شد.

 

اخبار مرتبط
  • قیمت طلای جهانی امروز سه‌شنبه 31 شهریور 1405 پس از رشد اولیه، بار دیگر وارد نوسان شد و به محدوده 4340 دلار رسید. افت بیش از 9 درصدی قیمت نفت در چهار جلسه معاملاتی، نگرانی‌های تورمی و احتمال افزایش نرخ بهره آمریکا را کاهش داده و از طلا حمایت کرده است؛ با این حال، سیاست پولی فدرال رزرو همچنان عامل مهم نوسان بازار است.

  • قیمت طلای جهانی در آخرین روز معاملاتی هفته افزایش یافت و بخشی از فشار ناشی از نخستین افزایش نرخ بهره فدرال رزرو در بیش از سه سال گذشته را جبران کرد. کاهش قیمت نفت و تضعیف دلار از فلز زرد حمایت کردند، هرچند نگرانی‌های تورمی و احتمال تداوم سیاست انقباضی آمریکا همچنان بر بازار سایه انداخته است.

  • قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 23 شهریور 1405 در محدوده 4 هزار و 330 دلار نوسان دارد؛ اما بازار در آستانه تصمیم مهم فدرال رزرو قرار گرفته است. افزایش تورم تولیدکننده و رشد بازده اوراق آمریکا، فشار بر طلا را بیشتر کرده و اکنون نگاه معامله‌گران به نشست چهارشنبه دوخته شده است.

ارسال نظر