فارسی

بارسلونا شب جهنمی استانبول را دید! جنجال نیمه‌شب مقابل هتل آبی‌واناری‌ها

بارسلونا پیش از دیدار حساس برابر گالاتاسرای در لیگ قهرمانان اروپا، شب پرتنش و شلوغی را در استانبول پشت سر گذاشت.

بارسلونا شب جهنمی استانبول را دید! جنجال نیمه‌شب مقابل هتل آبی‌واناری‌ها
۰ دقیقه

نورنیوز-گروه ورزشی:  بارسلونا پیش از دیدار حساس برابر گالاتاسرای در لیگ قهرمانان اروپا که سه‌شنبه ساعت ۲۲ در ورزشگاه رامس پارک استانبول برگزار می‌شود، شب پرتنش و شلوغی را پشت سر گذاشت.

تعدادی از هواداران تیم ترکیه‌ای با تجمع در مقابل هتل محل استقرار کاروان کاتالان‌ها، تلاش کردند آرامش بازیکنان تحت هدایت هانسی فلیک را مختل کنند.

هواداران گالاتاسرای تا پاسی از شب به سر دادن شعار، خواندن سرود و روشن کردن ترقه و وسایل آتش‌بازی پرداختند. ساعت حدود ۰۲:۲۰ بامداد بود که صداهای ناهنجار و سر و صدا در نزدیکی هتل بارسلونا همچنان ادامه داشت.

گالاتاسرای

فضای شهر استانبول نشان می‌دهد که هواداران در مسابقه فردا نیز جو بسیار پرشوری را رقم خواهند زد. گالاتاسرای پس از شکست ۱ بر ۳ مقابل اسپورتینگ در هفته نخست لیگ قهرمانان، در این بازی خانگی به میدان می‌رود، در حالی که بارسلونا مسابقات را با پیروزی پرگل ۵ بر ۱ برابر فاینورد آغاز کرده است.

این دو تیم بار دیگر در رقابت‌های اروپایی به هم رسیده‌اند؛ آخرین تقابل آن‌ها به مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ اروپا در سال ۲۰۲۲ بازمی‌گردد که پس از تساوی بدون گل در بارسلونا، کاتالان‌ها موفق شدند در استانبول با نتیجه ۲ بر ۱ به پیروزی برسند.

این دو تیم تاکنون ده بار در مسابقات اروپایی به مصاف یکدیگر رفته‌اند که سهم بارسلونا شش پیروزی، سهم گالاتاسرای یک برد بوده و سه مسابقه نیز با نتیجه مساوی خاتمه یافته است.

تنها برد تیم ترکیه‌ای به نوامبر ۱۹۹۴ و پیروزی ۲ بر ۱ در استانبول برمی‌گردد. اوکان بوروک، سرمربی کنونی گالاتاسرای، در آن مسابقه به عنوان بازیکن در زمین حضور داشت.

 

اخبار مرتبط
ارسال نظر