فارسی

هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان؛ مردم از حاشیه رودخانه‌ها فاصله بگیرند

سازمان هواشناسی برای ۵ استان شمالی و شمال‌شرقی کشور هشدار نارنجی صادر کرد. احتمال طغیان رودخانه‌ها و جاری شدن روان‌آب در این مناطق وجود دارد و از شهروندان خواسته شده از تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند. تهران نیز امروز هوایی غالباً ابری خواهد داشت.

هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان؛ مردم از حاشیه رودخانه‌ها فاصله بگیرند
۰ دقیقه

نورنیوز-گروه اجتماعی: سازمان هواشناسی برای استان‌های مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی و شمال سمنان هشدار نارنجی صادر کرده است.

بر اساس این هشدار، فعالیت سامانه بارشی در بخش‌هایی از شمال و شمال‌شرق کشور می‌تواند موجب افزایش روان‌آب و طغیان رودخانه‌ها و مسیل‌ها شود؛ از این رو توصیه شده شهروندان از توقف و تردد در حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و مناطق مستعد آب‌گرفتگی خودداری کنند.

وضعیت هوای تهران

بر اساس پیش‌بینی هواشناسی، آسمان تهران امروز یکشنبه ۱۹ مهرماه ۱۴۰۵ غالباً ابری خواهد بود. دمای هوای پایتخت در گرم‌ترین ساعات به ۲۶ درجه سانتی‌گراد و در خنک‌ترین ساعات به ۱۷ درجه می‌رسد.

با توجه به هشدار صادرشده، شهروندان استان‌های تحت تأثیر باید توصیه‌های ایمنی را جدی گرفته و از حضور در مناطق پرخطر، به‌ویژه حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز کنند.

 

اخبار مرتبط
ارسال نظر