فارسی

دستاویزهای «بی‌بی» برای فرار از سقوط سیاسی؛ حماس می‌خواهد حمله کند!

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، با استفاده از ابزار تهدیدانگاری حماس به عنوان تبلیغات انتخاباتی، عنوان کرد که این جنبش برای تاثیرگذاری بر انتخابات پیش‌رو برای حمله تلاش خواهد کرد.

دستاویزهای «بی‌بی» برای فرار از سقوط سیاسی؛ حماس می‌خواهد حمله کند!
۰ دقیقه

نورنیوز-گروه بین‌الملل: نتانیاهو امروز سه‌شنبه در آغاز جلسه هفتگی کابینه ادعا کرد که حماس قصد با استفاده از بقایای نیروهایش دارد پیش از انتخابات پارلمانی پیش‌رو، دست به حمله بزند.

پیش‌ از این اسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و هم حزبی نتانیاهو، به اطلاعات ادعایی اشاره کرد که حماس قصد دارد در سومین سالگرد ۷ اکتبر (عملیات طوفان الاقصی) علیه نظامیان اسرائیل در غزه دست به حملات و تهاجماتی بزند.

اظهارات نتانیاهو در حالی است که نتایج نظرسنجی شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که صهیونیست‌ها، وی را مقصر اصلی شکست امنیتی در ۷ اکتبر می دانند.

طبق نتایج این نظرسنجی، ۶۵ درصد از پرسش‌شوندگان بر این باور هستند که مسئولیت مستقیم و کامل این شکست متوجه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی است. همچنین ۸۷ درصد اسرائیلی‌ها نیز باور دارند مسئول این شکست نتانیاهو است.

نکته مهم در بررسی نتایج این نظرسنجی افزایش شمار اسرائیلی‌هایی است که او را مقصر شکست می‌دانند. این مولفه به نسبت ماه گذشته هفت درصد افزایش داشته است.

در این میان نتانیاهو با اظهار نظرهای این چنینی سعی دارد فضایی که علیه او ایجاد شده را به نوعی تلطیف کرده و خود را از خطر سقوط سیاسی در آستانه انتخابات پارلمانی در تاریخ ۵ آبان نجات دهد.

اخبار مرتبط
  • یوآو گالانت، وزیر جنگ پیشین اسرائیل، با اشاره به گزارش‌ها درباره هشدار رهبران خارجی پیش از عملیات هفتم اکتبر، دریافت چنین هشدارهایی را در صورت صحت، نشانه شکست اساسی در ارزیابی اطلاعاتی دانست. او همچنین از پیام پیشین حماس، بی‌اطلاعی برخی مقام‌های ارشد از گفت‌وگوهای حساس نتانیاهو با آمریکا و هشدارهای مصر درباره احتمال عملیات قابل توجه خبر داد.

  • حماس عملیات تیراندازی نزدیک شهرک صهیونیست‌نشین «حلمیش» در نزدیکی رام‌ الله را که به دست یکی از فلسطینیان انجام شد، تبریک گفت و تأکید کرد: این عملیات در پاسخ به اقدامات نتانیاهو و تعرضات به مسجدالاقصی انجام گرفت.

  • یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، با ادعای ادامه رویارویی با حماس و ایران گفت اسرائیل برای تحقق اهداف امنیتی خود به اقداماتش ادامه می‌دهد و اجازه نخواهد داد حماس دوباره مسلح شود یا تهدید هفتم اکتبر تکرار شود.

ارسال نظر