فارسی

راز قتل زن میانسال در ستارخان فاش شد؛ قاتل یک ماه در غار مخفی شده بود

یک ماه پنهان‌شدن در دل غارهای کوهستان های غرب تهران هم نتوانست راز جنایتی هولناک در ستارخان را پنهان نگه دارد؛ قاتل پس از قتل زن هفته‌ها در غار مخفی شده بود اما سرانجام از ترس سرما به تهران بازگشت و در یک مسافرخانه دستگیر شد.

راز قتل زن میانسال در ستارخان فاش شد؛ قاتل یک ماه در غار مخفی شده بود
۰ دقیقه

نورنیوز-گروه حوادث: روز پنجشنبه دوازدهم شهریورماه، یکی از مأموران کلانتری ۱۱۸ ستارخان با تلفن همراه کشیک دادسرای امور جنایی تهران تماس گرفت و بازپرس را در جریان قتل زن میانسالی در خانه‌اش قرار داد.

پس از اعلام این خبر، با دستور بازپرس جنایی، تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ به همراه عوامل بررسی صحنه جرم راهی خانه‌ای در محله ستارخان شدند. بازپرس جنایی نیز پس از صدور دستورات اولیه در محل جنایت حاضر شد.

جسد زن میانسال در یکی از اتاق‌های خانه پیدا شد و آثار ضربات چاقو روی بدن و گردن او وجود داشت. بررسی اولیه پزشکی قانونی نشان داد همین ضربات موجب مرگ زن شده است.

تحقیقات میدانی نیز سرنخ مهمی در اختیار کارآگاهان قرار داد. همسایه‌ها گفتند صدای مشاجره میان مادر و پسر را شنیده‌اند و پس از پایان درگیری و ساکت شدن صدای زن، پسر او را دیده‌اند که از خانه خارج شده است.

همسایه‌ها پس از آن مقابل خانه رفتند تا از وضعیت زن مطمئن شوند، اما کسی در را باز نکرد. همین موضوع باعث شد به ماجرا مشکوک شوند و موضوع را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند. با حضور مأموران و باز شدن در خانه، قتل زن میانسال آشکار شد.

پسر ساکن هلند؛ تنها مظنون پرونده

در جریان تحقیقات مشخص شد پسر جوان مدتی در هلند زندگی می‌کرد و مدتی قبل نزد مادرش آمده و با او زندگی می‌کرد.

همچنین بخشی از تحقیقات نشان می‌داد این مرد به دلیل ارتکاب برخی تخلفاتی که در هلند مرتکب شده بود، از این کشور اخراج شده است.

بررسی‌های بعدی پلیس نشان داد روز حادثه، زن میانسال در حالی که مشغول رنگ کردن موهایش بود، هدف حمله فرزندش قرار گرفت و به قتل رسید.

به این ترتیب، پسر ۳۳ ساله به عنوان تنها مظنون پرونده تحت تعقیب کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

قاتل یک ماه در غار مخفی شد

متهم پس از ارتکاب جنایت متواری شده بود و کارآگاهان تحقیقات خود را برای شناسایی مخفیگاه او آغاز کردند.

سرانجام پس از حدود یک ماه، کارآگاهان موفق شدند متهم را در یکی از مسافرخانه‌های پایتخت شناسایی و دستگیر کنند.

این مرد در بازجویی اولیه به قتل مادرش اعتراف کرد و درباره مدت فرار خود گفت که بیشتر از یک ماه گذشته را در غاری در کوه‌های غرب تهران مخفی شده بود، اما به دلیل ترس از مرگ بر اثر سرمای هوا، به شهر بازگشته و در نهایت دستگیر شده است.

در حال حاضر تحقیقات جنایی از این متهم برای روشن شدن انگیزه قتل و بررسی جزئیات دقیق جنایت ادامه دارد.

 

اخبار مرتبط
ارسال نظر