تعز در محاصره گذرگاه‌ها؛ صنعا عربستان را متهم کرد

سرپرست استانداری تعز در دولت صنعا، بستن گذرگاه‌های انسانی این استان توسط شبه‌نظامیان وابسته به عربستان را اقدامی علیه مردم و تلاشی برای افزایش فشار بر آنها دانست.

تعز در محاصره گذرگاه‌ها؛ صنعا عربستان را متهم کرد
۰ دقیقه

نورنیوز-گروه بین الملل: «احمد المساوی» سرپرست استانداری تعز در دولت صنعا بستن گذرگاه‌های انسانی تعز از سوی شبه نظامیان وابسته به عربستان را محکوم و اعلام کرد این جنایتی علیه مردم این استان است.

 المساوی تأکید کرد: این اقدام با هدف فشار بر مردم تعز انجام شده و مانع تحقق اهداف طرف مقابل نخواهد شد.

وی افزود: از آغاز درگیری‌ها تلاش کرده‌ایم مسیرهای انسانی این استان را از درگیری‌ها دور نگه داریم و تأکید می‌کنیم که طرف مقابل با ارتکاب این جنایت به اهداف خود نخواهد رسید.

در واکنش به حملات به پایتخت و دیگر شهرهای یمن، وزارت امور خارجه در دولت صنعا اعلام کرد نقض مداوم حاکمیت و حریم هوایی یمن توسط رژیم سعودی و هدف قرار دادن پایتخت صنعا و سایر استان‌ها، پاسخ متقابل نیروهای ما را ضروری می‌سازد.

خبرنگار المیادین در صنعا نیز گفت: بیش از ۱۰ حمله هوایی عربستان سعودی در دو ساعت گذشته مناطق مختلف پایتخت یمن را هدف قرار داده است.

همچنین به گفته این خبرنگار، نبردها در استان تعز در بخش‌های شمالی، جنوبی و شرقی و در حومه شهر تعز متمرکز شده است.

طبق گزارش الجزیره، جنگنده‌های عربستان همچنین شبکه‌های ارتباطی در مناطق حیدان و ساقین در استان صعده در شمال یمن را هدف قرار دادند.

 

اخبار مرتبط
ارسال نظر