برپایی تجمعات حمایت از غزه در ژنو و چند شهر اروپا

ژنو و برخی شهرهای اروپا شاهد تظاهرات گسترده در اعتراض به ادامه حملات علیه غزه، لبنان، ایران و سوریه بودند.

برپایی تجمعات حمایت از غزه در ژنو و چند شهر اروپا
۰ دقیقه

نورنیوز- گروه بین‌الملل: ژنو و برخی شهرها در اروپا شاهد تظاهرات گسترده در اعتراض به تعرضات مستمر علیه غزه، لبنان، ایران و سوریه بودند.

مدیر دفتر شبکه المیادین در ژنو از برگزاری تظاهرات گسترده با مشارکت شمار زیادی از دانشجویان و مردم در اعتراض به تجاوز مستمر علیه نوار غزه، لبنان، ایران و سوریه خبر داد. او گفت که در بسیاری از شهرهای اروپا نیز تظاهرات گسترده‌ای در اعتراض به ادامه این حملات برگزار شده است.

به گفته مدیر دفتر المیادین در ژنو، بیانیه صادرشده در این تظاهرات، اقدامات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان و لبنانی‌ها و همچنین اقدامات شهرک‌نشینان در کرانه باختری را محکوم کرده است.

او افزود که این بیانیه همچنین سکوت دولت‌ها یا اکتفاکردن آنها به بیانیه‌هایی محتاطانه در قبال اقدامات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان را محکوم کرده است.

 

اخبار مرتبط
  • روابط میان رژیم صهیونیستی و کشورهای عرب حوزه خلیج فارس همواره دغدغه آمریکا بوده و هست و در شرایط کنونی آمریکا تلاش می‌کند با آشکارسازی این ارتباط، موازنه قدرت در خاورمیانه را تغییر دهد، موازنه‌ای که امروز با وجود تمامی تلاش‌ها و سرمایه‌گذاری هفت تریلیون دلاری امریکا در منطقه به سود محور مقاومت است و لذا این طرح با اسم رمز «ایران‌هراسی» و مقابله با نفوذ ایران در منطقه در حال اجرا است.

  • دبیرکل حزب الله لبنان در سخنانی به مناسبت درگذشت آیت الله علی کورانی تاکید کرد موضع شرعی، فقهی، اخلاقی و انسانی ما این است که باید برای ریشه کن کردن غده سرطانی اسرائیل از منطقه تمام تلاش خود را شب و روز به کار بگیریم.

  • سردترین و مخوف‌ترین تعبیر درباره قتل‌عام در غزه، جمله کوتاهی بود که در پیشانی یکی از گزارش‌های «الجزیره» نشست: «جنگ در غزه، تهدید بزرگی برای صلح جهانی و امنیت بین‌المللی نیست». واقعیت این است به رغم درگیری‌های پراکنده و البته قابل‌پیش‌بینی در جنوب لبنان، سوریه، عراق و کرانه باختری، ابعاد این نزاع از جغرافیای نزاع فراتر نرفت؛ اما یمن چگونه این معادله را تغییر داد؟

ارسال نظر