نورنیوز-گروه ورزشی: نمایندگان ایران در یازدهمین روز بازیهای آسیایی ۲۰۲۶ در رشتههای مختلف به رقابت پرداختند. تیم میکس ایران با ترکیب مرضیه پرورشنیا و محمد بیرانوند در مرحله مقدماتی تراپ عملکرد موفقی داشت و با کسب ۱۳۸ امتیاز، پس از چین و قطر در جایگاه سوم قرار گرفت و برای نخستین بار در تاریخ این رشته به فینال بازیهای آسیایی راه یافت.
در راند نخست، پرورشنیا ۲۵ و بیرانوند ۲۲ امتیاز کسب کردند. در راند دوم نیز امتیازهای آنها به ترتیب ۲۰ و ۲۳ بود و در راند سوم هر دو نماینده ایران ۲۴ امتیاز به دست آوردند.
در رشته پدل نیز تیم دو نفره بانوان ایران با ترکیب صبا نجفی و ندا محمدتقیپور با برتری ۲ بر یک مقابل مالزی، به مرحله یکچهارم نهایی صعود کرد.

میرزازاده فینالیست شد؛ فرخی و رضایی حذف شدند
در کشتی فرنگی، امین میرزازاده در وزن ۱۳۰ کیلوگرم پس از استراحت در دور نخست، در مرحله یکچهارم نهایی با نتیجه ۷ بر صفر «مورات بوتویف» از قرقیزستان را شکست داد. او در نیمهنهایی برابر «لینگ ژهمنگ» از چین با نتیجه یک بر یک به پیروزی رسید و راهی دیدار نهایی شد.
در وزن ۸۷ کیلوگرم، غلامرضا فرخی، قهرمان جهان ۲۰۲۵، در مرحله یکهشتم نهایی با نتیجه ۶ بر ۶ مقابل «شمیل اوژایف» از قزاقستان شکست خورد. فرخی برای ادامه مسابقات نیازمند صعود حریف قزاق به فینال بود، اما با شکست او در نیمهنهایی، شانس حضور فرخی در جدول رپهشارژ از بین رفت.
محمدجواد رضایی نیز در وزن ۶۷ کیلوگرم مقابل «میرژان شرماخانبت» از قزاقستان ابتدا ۵ بر صفر پیش افتاد، اما در پایان با نتیجه ۱۴ بر ۵ شکست خورد. با شکست حریف قزاق در نیمهنهایی، رضایی نیز فرصت حضور در رپهشارژ را از دست داد.
در جودو، ابوالفضل محمودی در وزن ۶۶- کیلوگرم برابر «کیم چان نیونگ» از کره جنوبی شکست خورد. حریف کرهای با هانسوکو، ناشی از سه اخطار، پیروز این مبارزه شد. مهسا شکیبایی نیز در وزن ۵۲- کیلوگرم مقابل «مدینا قربانزودا» از تاجیکستان با ایپون شکست خورد و حذف شد.

صعود علیپور و حذف در تنیس و والیبال ساحلی
در سنگنوردی، رضا علیپور در مرحله مقدماتی ماده سرعت مردان با قرار گرفتن در جایگاه دهم میان ۱۹ شرکتکننده، به فینال راه یافت. در بخش بولدرینگ بانوان نیز سارینا غفاری با امتیاز ۶۹.۲ در جایگاه نهم قرار گرفت و از صعود به فینال بازماند؛ هشت ورزشکار برتر راهی مرحله نهایی میشدند.
در والیبال ساحلی، تیم ایران با ترکیب عباس پورعسگری و علیرضا آقاجانی در مرحله یکچهارم نهایی برابر قطر قرار گرفت و با نتیجه ۲ بر صفر و امتیازهای ۲۱ بر ۱۳ و ۲۲ بر ۲۰ شکست خورد و از رسیدن به نیمهنهایی بازماند.
در تنیس نیز تیم دو نفره بانوان ایران با ترکیب مشکاتالزهرا صفی و ماندگار فرزامی برابر ژاپن قرار گرفت و با شکست ۲ بر صفر و نتایج ۶ بر صفر و ۶ بر صفر از دور مسابقات کنار رفت.
کاروان ایران در پایان روز دهم بازیهای آسیایی ۲۰۲۶، ۱۰ مدال طلا، ۱۶ نقره و ۱۲ برنز و در مجموع ۳۸ مدال کسب کرده و در رده هفتم جدول مسابقات قرار داشت.