پایان فرار قاتلان در دشت‌آزادگان؛ هر دو متهم به دام افتادند

فرمانده انتظامی دشت‌آزادگان از دستگیری دو عامل درگیری مسلحانه منجر به قتل دو نفر خبر داد.

پایان فرار قاتلان در دشت‌آزادگان؛ هر دو متهم به دام افتادند
۰ دقیقه

نورنیوز-گروه حوادث: سرهنگ حسین بیت‌سیاح  فرمانده انتظامی دشت‌آزادگان سه‌شنبه شب در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی وقوع یک فقره نزاع و درگیری مسلحانه با سلاح شکاری در سطح حوزه استحفاظی که متاسفانه منجر به قتل ۲ نفر و متواری شدن عاملان جنایت شد، پیگیری سریع موضوع و دستگیری مجرمان به‌صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پاسگاه انتظامی الله‌اکبر با توسعه چتر اطلاعاتی، رصد دقیق تحرکات و هماهنگی‌های با مرجع قضائی، موفق محل اختفای متهم اصلی را شناسایی و طی عملیاتی ضربتی، قاتل اصلی را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان دشت‌آزادگان تصریح کرد: در ادامه اجرای این عملیات شب گذشته طی یک عملیات هم‌افزا میان پاسگاه الله‌اکبر و کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان، دومین قاتل این پرونده نیز در اقدامی برق‌آسا و در کمتر از ۲۴ ساعت پس از فوت مقتول، در دام قانون افتاد.

سرهنگ بیت‌سیاح با تاکید بر برخورد قاطعانه و بدون اغماض با عاملان ناامنی و دارندگان سلاح‌های غیرمجاز، خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شدند.

اخبار مرتبط
ارسال نظر