نورنیوز-گروه ورزشی: رقابتهای دوومیدانی بازیهای آسیایی ۲۰۲۶ آیچی–ناگویا امروز (یکشنبه) با حضور نمایندگان ایران ادامه پیدا کرد.
علی امیریان در مرحله مقدماتی دوی ۸۰۰ متر مردان در گروه دوم به میدان رفت و با ثبت زمان یک دقیقه و ۴۷.۲۶ ثانیه بهعنوان نفر نخست گروه خود از خط پایان عبور کرد و راهی فینال شد.
امیریان در این مسابقه با توجه به اینکه هدف اصلی صعود به فینال بود، حسابشده دوید و انرژی خود را مدیریت کرد. ملیپوش ایران بدون صرف توان اضافی در بخش ابتدایی مسابقه، در ادامه موقعیت خود را کنترل کرد و در نهایت با قرار گرفتن در صدر گروه، مأموریت نخست خود در ناگویا را با موفقیت به پایان رساند.
در فینال پرش طول زنان نیز ریحانه مبینی نماینده ایران با بهترین پرش ۶.۱۶ متر در جایگاه هشتم بازیهای آسیایی قرار گرفت. مبینی در شش تلاش خود بهترتیب رکوردهای ۶.۱۶، ۶.۱۶، ۶.۱۲، ۶.۱۳ متر، یک پرش خطا و ۶.۰۱ متر را ثبت کرد.
مبینی در شرایطی به مقام هشتم رسید که با توجه به نتایج سالهای اخیر، یکی از چهرههای مدعی ایران برای کسب مدال در ناگویا محسوب میشد. او سال گذشته در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۵ در گومی کرهجنوبی با پرش ۶.۴۰ متر به مقام قهرمانی آسیا رسیده بود و سابقه ثبت رکورد ملی ۶.۵۳ متر را نیز در کارنامه دارد.
امروز همچنین مراسم اهدای مدال دوی ۴۰۰ متر زنان برگزار شد و زهرا زارعی روی سکوی دوم بازیهای آسیایی ایستاد و مدال نقره خود را دریافت کرد. در این مراسم، سالوا عید ناصر از بحرین بهعنوان قهرمان، زارعی بهعنوان نفر دوم و پراچی از هند بهعنوان نفر سوم روی سکو رفتند.