در

مدار دیپلماسی | یک پیام ؛ دو میدان

مدار دیپلماسی | یک پیام ؛ دو میدان
۰ دقیقه
سایز ویدئو: 37.81M | مدت زمان: 13:19:18 | دانلود ویدئو
اخبار مرتبط
  • سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، پس از ورود به نیویورک برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل، هدف اصلی این سفر را دفاع از حقوق و منافع مردم ایران عنوان کرد و گفت امسال تریبون سازمان ملل فرصتی برای بیان مظلومیت مردم، شهدای ایران، شهدای مدرسه میناب و رهبر شهید خواهد بود.

  • تحولات جنگ سوم ایران و آمریکا در حالی ادامه دارد که رایزنی‌های دیپلماتیک برای بازگشت به مسیر مذاکره همچنان در جریان است. پزشکیان برای شرکت در هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل راهی نیویورک شد و عراقچی هدف این سفر را دفاع از حقوق مردم ایران عنوان کرد. ترامپ از برگزاری جلسه درباره ایران خبر داد.همزمان پاکستان و قطر بر اجرای تفاهم اسلام‌آباد تأکید کردند.

  • سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری امروز در پاسخ به سوال نورنیوز درباره احتمال سفر رئیس‌جمهور به آمریکا برای شرکت در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد وبرنامه های این سفر گفت:هنوز تصمیم قطعی در این خصوص گرفته نشده اما امسال نیز در نظر داریم از این فرصت استفاده کنیم.

ارسال نظر