نورنیوز- گروه سیاسی: وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک رفته است، صبح امروز پنجشنبه 2 مهرماه با خوزه مانوئل آلبارس بوئنو وزیر خارجه اسپانیا دیدار و گفت وگو کرد.
سیدعباس عراقچی در این دیدار با تشریح تحولات جاری در منطقه غرب آسیا، بر اهمیت اتخاذ رویکردی مسئولانه و منطبق با حقوق بینالملل از سوی کشورهای اروپایی در قبال اقدامات تجاوزکارانه و غیرقانونی آمریکا علیه ایران تاکید کرد.
عراقچی همچنین با اشاره به تداوم اشغالگری و نسلکشی فلسطینیان و توسعهطلبی تجاوزکارانه اسرائیل در منطقه، مسئولیت همه دولتها برای توقف این تجاوزات و مواخذه و مجازات جنایتکاران صهیونیست را متذکر شد. در این دیدار درباره مناسبات دوجانبه ایران و اسپانیا نیز بحث و تبادل نظر شد.