در

علی‌آبادی: تریبون سازمان ملل باید برای رساندن صدای ملت ایران استفاده شود

وزیر نیرو حضور رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل را فرصتی راهبردی برای تبیین دیدگاه‌های ایران و گفت‌وگو با سران کشورها و افکار عمومی جهان دانست.

علی‌آبادی: تریبون سازمان ملل باید برای رساندن صدای ملت ایران استفاده شود
0 دقیقه

نورنیوز-گروه سیاسی: وزیر نیرو با اشاره به سخنرانی رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل، این سفر را فرصتی راهبردی برای تبیین واقعیت‌های ملت ایران و رساندن صدای مردم و شهدای مظلوم کشور به گوش افکار عمومی جهان دانست و گفت: پزشکیان باید از این تریبون جهانی برای گفت‌وگوی مستقیم با سران کشورها و مردم دنیا استفاده کند.

عباس علی آبادی ، حضور رئیس‌جمهور پزشکیان در مجمع عمومی سازمان ملل را فرصتی راهبردی برای افشای چهره آمریکا و تبیین واقعیت‌های ملت ایران دانست و گفت: آمریکا هیچ قاعده ای را رعایت نمی‌کند؛ با توجه به اینکه پوشش خبری طرف مقابل قوی‌ است و منابع مالی هنگفتی را برای وارونه‌نمایی حقایق و مطالب ناحق هزینه می‌کند؛ تریبون سازمان ملل فرصتی استثنایی است تا رئیس‌جمهور با سران دنیا و مردم جهان مستقیماً گفت‌وگو کند.

وزیر نیرو با اشاره به سختی سفر رئیس‌جمهور ادامه داد: معتقدم باید ندای دل و فریاد مردم ایران از جمله دانش‌آموزان شهید میناب و دیگر شهدای مظلومی بود که ناجوانمردانه به شهادت رسیدند و این تریبون جهانی فرصت خوبی است که این پیام به دنیا مخابره شود.

 

 

اخبار مرتبط
ارسال نظر