در

اظهارات جنجالی کاتس درباره اردوغان، حماس و ادامه جنگ در منطقه

یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، با ادعای ادامه رویارویی با حماس و ایران گفت اسرائیل برای تحقق اهداف امنیتی خود به اقداماتش ادامه می‌دهد و اجازه نخواهد داد حماس دوباره مسلح شود یا تهدید هفتم اکتبر تکرار شود.

اظهارات جنجالی کاتس درباره اردوغان، حماس و ادامه جنگ در منطقه
0 دقیقه

نورنیوز- گروه بین الملل: یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که حماس امروز با واقعیتی راهبردی و دشوار مواجه است و این رژیم به اقدامات خود برای تکمیل اهداف امنیتی و تضمین جلوگیری از تکرار تهدید هفتم اکتبر ادامه خواهد داد.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی « شهاب »، کاتس در ادامه اظهاراتش تأکید کرد: «ما به هیچ طرفی اجازه نخواهیم داد حماس را دوباره مسلح کند.»

وی همچنین گفت: «اگر رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه می‌خواهد به برادران خود از نظر فکری و رویکرد در غزه کمک کند ، از آن‌ها بخواهد به آنتالیا بیایند؛ زیرا در نبود گردشگران اسرائیلی ، مکان‌های خالی بسیاری در آنجا ایجاد شده است. اما پای او به غزه نخواهد رسید

وزیر جنگ رژیم اشغالگر تصریح کرد: «من با هماهنگی نخست‌وزیر (بنیامین نتانیاهو) و بر اساس نگاهی جامع به تحولات منطقه‌ای فعالیت می‌کنم.»

یسرائیل کاتس در پایان مدعی شد: «نبرد هنوز به پایان نرسیده است. همچنان اهداف مهمی در برابر اسرائیل، در رویارویی با ایران و در جبهه‌های دیگر وجود دارد و ما با قدرت نظامی و حکمت سیاسی برای تحقق آن‌ها تلاش خواهیم کرد.»


ارسال نظر