در

یونیسف: بیش از 57 هزار کودک یمنی در دو هفته آواره شدند

یونیسف با هشدار درباره پیامدهای تشدید درگیری‌ها در یمن اعلام کرد بیش از 57 هزار کودک طی دو هفته آواره شده‌اند و دسترسی آنان به خدمات اساسی با تهدید جدی مواجه است.

یونیسف: بیش از 57 هزار کودک یمنی در دو هفته آواره شدند
0 دقیقه

نورنیوز- گروه بین الملل: صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) درباره پیامدهای تشدید درگیری‌ها در یمن هشدار داد و اعلام کرد بیش از ۵۷ هزار کودک طی دو هفته آواره شده‌اند.

بر اساس اعلام یونیسف، تشدید درگیری‌ها در یمن طی دو هفته گذشته موجب آوارگی گسترده خانواده‌ها شده و کودکان بیشترین آسیب را از این وضعیت متحمل شده‌اند.

این سازمان همچنین اعلام کرده است که در همین بازه زمانی دست‌کم ۹ کودک کشته شده‌اند و بیش از ۱۰۴ هزار نفر در مجموع از خانه‌های خود آواره شده‌اند.

یونیسف هشدار داده است که ادامه درگیری‌ها دسترسی کودکان و خانواده‌ها به خدمات ضروری از جمله سرپناه، مراقبت‌های بهداشتی، آب سالم و آموزش را با اختلال مواجه می‌کند.

بحران آوارگی در حالی ادامه دارد که کودکان یمنی پیش از این نیز با مشکلات گسترده‌ای در زمینه سوءتغذیه، دسترسی به آموزش و خدمات درمانی روبه‌رو بوده‌اند.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، ادامه درگیری‌ها همچنین روند تحصیل بیش از ۱۳۷ هزار کودک در سن مدرسه را با اختلال‌های جدی مواجه کرده است.

یونیسف بر ضرورت حفاظت از کودکان و غیرنظامیان و فراهم شدن امکان دسترسی فوری و بدون مانع به کمک‌های بشردوستانه تأکید کرده است.


ارسال نظر