در

پایان فرار عامل حمله با کوکتل مولوتوف در پونک؛ دستگیری متهم با بازبینی دوربین مداربسته

پلیس تهران از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با پرتاب سه کوکتل مولوتوف به سمت شهروندان در میدان پونک، امنیت عمومی را تهدید کرده بود.

پایان فرار عامل حمله با کوکتل مولوتوف در پونک؛ دستگیری متهم با بازبینی دوربین مداربسته
0 دقیقه

نورنیوز- گروه حوادث: مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از شناسایی و دستگیری عامل پرتاب سه فقره کوکتل مولوتوف به سمت شهروندان حاضر در میدان پونک خبر داد.

بر اساس این گزارش، حوالی ساعت ۲۱:۳۰ دوشنبه ۲۳ شهریورماه، فردی از بالای ساختمانی در محدوده بلوار میرزابابایی، سه فقره کوکتل مولوتوف به سمت جمعیت حاضر در میدان پونک پرتاب کرد و بلافاصله از محل متواری شد.

در پی این حادثه، مأموران انتظامی با حضور در محل، تصاویر دوربین‌های مداربسته محدوده را به‌طور دقیق بررسی کردند و موفق شدند تصاویر عامل حادثه هنگام ارتکاب جرم، مشخصات ظاهری وی و همچنین وسیله نقلیه مورد استفاده برای فرار را شناسایی کنند.

مأموران پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و رصد مسیرهای تردد، وسیله نقلیه متهم را شناسایی و محل حضور وی را تحت کنترل قرار دادند. در ادامه مشخص شد این فرد قصد دارد به‌صورت غیرقانونی از مرزهای غربی کشور خارج شود.

بر همین اساس، مأموران انتظامی در ساعات اولیه بامداد سه‌شنبه ۲۴ شهریورماه، در عملیاتی غافلگیرانه متهم را شناسایی و برای دستگیری وی وارد عمل شدند.

این فرد در جریان عملیات در برابر مأموران مقاومت کرد و به هشدارهای پلیس توجهی نکرد. در نهایت، مأموران با اقدام قانونی و شلیک گلوله، وی را از ناحیه پای راست مورد اصابت قرار دادند و پس از مهار، دستگیر کردند.

متهم برای مداوا و انجام اقدامات درمانی، با حضور عوامل اورژانس تهران به بیمارستان امام سجاد(ع) فراجا منتقل شد و اقدامات قانونی درباره وی در حال انجام است.

مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ تأکید کرد پلیس با هرگونه اقدام مجرمانه که امنیت و آرامش شهروندان را تهدید کند، قاطعانه برخورد خواهد کرد.


ارسال نظر