در

جزئیات واژگونی مینی بوس دانش‌آموزان شهرستان دیر در مسیر مدرسه فوتبال

سرهنگ رسول قنبری، جانشین رئیس پلیس راه استان بوشهر، از واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس متعلق به آموزش و پرورش شهرستان دیر در مسیر شهر ریز خبر داد که منجر به مصدومیت 25 دانش‌آموز و راننده شد؛ اکثر این افراد به‌صورت سرپایی مداوا شدند.

جزئیات واژگونی مینی بوس دانش‌آموزان شهرستان دیر در مسیر مدرسه فوتبال
0 دقیقه

نورنیوز-گروه حوادث: سرهنگ رسول قنبری روز پنجشنبه اظهار کرد: این حادثه مربوط به یک دستگاه مینی‌بوس ایسوزو متعلق به آموزش و پرورش شهرستان دیر بود که دانش‌آموزان را از مبدا دیر به مقصد شهر ریز در شهرستان جم برای حضور در مدرسه فوتبال منتقل می‌کرد.

وی افزود: این خودرو در مسیر رفت به دلیل تخطی از سرعت مطمئنه واژگون شد که در این حادثه ۲۵ نفر از سرنشینان و راننده دچار مصدومیت شدند که ۲۲ نفر آن به طور سرپایی درمان شدند.

جانشین رئیس پلیس راه استان بوشهر تصریح کرد: تمامی مصدومان این حادثه به مراکز درمانی منتقل شدند که پس از انجام اقدامات پزشکی، تنها سه نفر نیاز به بستری و ادامه روند درمان داشتند و سایر افراد به صورت سرپایی مداوا و ترخیص شدند.

قنبری یادآورشد: انتظار می‌رود رانندگان با رعایت سرعت مطمئنه، فاصله طولی مناسب و بویژه استفاده نکردن از تلفن همراه حین رانندگی به کاهش چشمگیر سوانح جاده‌ای کمک کنند.


ارسال نظر