در

عراقچی در پاکستان دیداری با مقامات آمریکایی ندارد

خبرگزاری رویترز اعلام کرد با وجود اینکه آقای عراقچی قرار است روز جمعه به اسلام‌آباد سفر کند تا درباره پیشنهادهایی برای ازسرگیری احتمالی مذاکرات با ایالات متحده گفت‌وگو کند، اما قصد ندارد دیداری با مذاکره‌کنندگان آمریکایی در اسلام آباد داشته باشد.

عراقچی در پاکستان دیداری با مقامات آمریکایی ندارد
0 دقیقه

نورنیوز-گروه سیاسی: دو منبع دولتی پاکستان که در جریان گفت‌وگوها هستند، به رویترز گفتند سفر عراقچی کوتاه خواهد بود و هدف آن بررسی پیشنهادهای ایران برای مذاکرات با آمریکا است؛ پیشنهادهایی که پاکستان به‌عنوان میانجی آن‌ها را به واشنگتن منتقل خواهد کرد.

به گزارش رویترز، در واشنگتن واکنش مستقیمی به این سفر نشان داده نشده اما همزمان با انتشار این خبر، «پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا در یک نشست خبری گفت که ایران این فرصت را دارد تا با ایالات متحده به یک «توافق خوب» دست پیدا کند.

سیدعباس عراقچی در پیامی در شبکه مجازی «ایکس» با بیان اینکه عازم سفر به اسلام‌آباد، مسقط و مسکو هستم گفت: «هدف از این سفرها، هماهنگی نزدیک با شرکای خود در موضوعات دوجانبه و رایزنی درباره تحولات منطقه‌ای است و تاکید کرد که همسایگان ایران در اولویت قرار دارند.

عراقچی پیش از این در کانال تلگرامی ضمن اعلام سفرش به سه کشور منطقه درباره هدف از این سفر را علاوه بر رایزنی‌های دوجانبه، بحث و گفت‌وگو درباره تحولات جاری در منطقه و همچنین آخرین وضعیت جنگ تحمیلی ایالات متحده و رژیم اسرائیل علیه ایران اعلام کرد.

هم‌چنین اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه در پیامی اعلام کرد که سیدعباس عراقچی در جریان سفر به این سه کشور، علاوه بر رایزنی درباره روابط دوجانبه جمهوری اسلامی ایران با این کشورها، راجع به تحولات منطقه و آخرین وضعیت تلاش‌ها برای خاتمه جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران و برقراری صلح و ثبات در منطقه تبادل نظر خواهد شد.


ارسال نظر