در

گزارش پلیس راهور از وضعیت جاده‌ها؛ ترافیک سنگین در آزادراه تهران–شمال

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور از ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور خبر داد و گفت در جاده چالوس و هراز، به‌ویژه محدوده سیاه‌بیشه و سه‌راهی چلاو، تردد خودروها با کندی انجام می‌شود.

گزارش پلیس راهور از وضعیت جاده‌ها؛ ترافیک سنگین در آزادراه تهران–شمال
0 دقیقه

نورنیوز-گروه اجتماعی: سرهنگ ناصر قلی‌نیا درباره وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور اظهار کرد: در حال حاضر، ترافیک در محور چالوس، مسیر جنوب به شمال در محدوده سیاه‌بیشه و همچنین محور هراز در مسیر جنوب به شمال محدوده سه‌راهی چلاو سنگین است.

وی ادامه داد: آزادراه قزوین-کرج-تهران حدفاصل ساسانی تا پل کلاک و نیز آزادراه ساوه-تهران در محدوده نسیم‌شهر تا احمدآباد مستوفی نیز ترافیک سنگین جریان دارد.

قلی‌نیا درباره وضعیت ترافیکی سایر محورها گفت: تردد در محور فیروزکوه، محور قدیم تهران-بومهن، آزادراه تهران-پردیس، آزادراه تهران-شمال و آزادراه قزوین-رشت در مسیر رفت و برگشت روان است. همچنین در محورهای چالوس و هراز در مسیر شمال به جنوب نیز ترافیک روان گزارش شده است.

وی درباره شرایط جوی توضیح داد: در حال حاضر، محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند، همچنین مه‌گرفتگی در برخی محورهای استان خراسان‌رضوی، وزش باد و گردوخاک در برخی محورهای استان سیستان و بلوچستان وزش باد و مشاهده می‌شود.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا درباره محورهای مسدود شریانی گفت: محور قدیم بستان‌آباد-میانه در حدفاصل قره‌چمن تا میانه و آزادراه زنجان-تبریز در محدوده قویون قشلاقی تا عزیزکندی مسدود است و تردد از مسیرهای جایگزین تعیین‌شده انجام می‌شود.

وی افزود: محورهای پاتاوه-دهدشت و هشتگرد-طالقان نیز در حال حاضر به عنوان محورهای غیرشریانی مسدود هستند.

قلی‌نیا درباره انسداد فصلی برخی محورها خبر داد و تصریح کرد: محورهای گنجنامه-تویسرکان، سروآباد-پاوه (گردنه تته)، سی‌سخت-پادنا و وازک-بلده به دلیل شرایط فصلی مسدود هستند.

وی در پایان از رانندگان خواست پیش از سفر با اطلاع از آخرین وضعیت راه‌ها، برنامه‌ریزی لازم را انجام داده و ضمن رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، از سفرهای غیرضروری در محورهای پرترافیک خودداری کنند.


ارسال نظر