در

پاسخ موشکی حزب‌الله به نقض آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی

حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با استناد به حق مقاومت در برابر اشغالگری و دفع آن، رزمندکان مقاومت اسلامی، موضع توپخانه دشمن صهیونیستی در شهرک «کفر گلعاد» را هدف حمله موشکی و پهپادهای انتحاری قرار دادند.

پاسخ موشکی حزب‌الله به نقض آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی
0 دقیقه

نورنیوز-گروه بین الملل: حزب‌الله لبنان در واکنش به تداوم نقض آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی، موضع توپخانه‌ای این رژیم را هدف قرار داد.

به گزارش المنار، حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با استناد به حق مقاومت در برابر اشغالگری و دفع آن، رزمندکان مقاومت اسلامی، موضع توپخانه دشمن صهیونیستی در شهرک «کفر گلعاد» را هدف حمله موشکی و پهپادهای انتحاری قرار دادند.

شهرک کفر گلعاد، منبع آخرین حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به سمت شهر «یحمر الشقیف» بود.

ارتش رژیم صهیونیستی پیش از این مدعی شلیک چندین موشک از سوی حزب‌‎الله لبنان به مواضع نظامیان این رژیم در منطقه «رب ثلاثین» در جنوب لبنان شده بود.


ارسال نظر