در

معاون رئیس‌جمهور: حمله به لبنان نقض آتش‌بس است

محمدجعفر قائم‌پناه، معاون رئیس‌جمهور، حمله رژیم صهیونیستی به لبنان را نقض آتش‌بس اعلام کرد و گفت تمام متحدان ایران، از جمله لبنان، یمن و عراق، بخشی از توافق آتش‌بس هستند. این در حالی است که اسرائیل حملات هوایی به بیروت را از بامداد چهارشنبه آغاز کرده است.

معاون رئیس‌جمهور: حمله به لبنان نقض آتش‌بس است
0 دقیقه

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدجعفر قائم‌پناه در حاشیه مراسم چهلمین روز شهادت رهبر شهید انقلاب در پاسخ به پرسشی درباره ادعای آمریکا و رژیم اسرائیل مبنی بر این‌که لبنان جزئی از شروط رعایت آتش‌بس نبوده است، تصریح کرد: تمام کسانی که متحد ما در طول جنگ ظالمانه آمریکا بودند، جزئی از آتش‌بس هستند.

او یادآور شد: همان‌طور که وزیر خارجه و نخست‌وزیر پاکستان به‌عنوان میانجیان این جنگ تحمیلی، اعلام کردند همه متحدان ایران جزئی از آتش‌بس هستند. حمله به لبنان، یمن و عراق نقض آتش‌بس اعلام شده است.

رژیم اسرائیل از بامداد چهارشنبه با نقض تعهد برقراری آتش‌بس در همه جبهه‌ها، حملات متعدد هوایی به بیروت پایتخت لبنان و نقاطی در دیگر بخش‌های این کشور انجام داده که به شهادت بیش از ۲۵۰ نفر منجر شده است‌.


ارسال نظر