در

ترامپ خطاب به کوبا: قبل از اینکه دیر شود، توافق کن!

رئیس جمهور آمریکا امروز با انتشار پیامی در رسانه اجتماعی خود موسوم به «تروث سوشیال»، از کوبا خواست تا قبل از اینکه خیلی دیر شود، توافقی انجام دهد!

ترامپ خطاب به کوبا: قبل از اینکه دیر شود، توافق کن!
0 دقیقه

نورنیوز- گروه بین الملل: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا امروز یکشنبه با انتشار پیامی در رسانه اجتماعی خود موسوم به «تروث سوشال» با طرح ادعایی عوام فریبانه و مضحک مدعی شد که کوبا دیگر هیچ پول یا نفتی از ونزوئلا دریافت نخواهد کرد و کاراکاس دیگر نیازی به حمایت ندارد؛ زیرا اکنون آمریکا را برای محافظت از خود دارد!

رئیس جمهور آمریکا با تکرار عادت خودبرتربینی اش در ادامه از کوبا خواست تا «قبل از اینکه خیلی دیر شود، توافقی انجام دهد!»

دونالد ترامپ در «تروث سوشیال» ادعا کرد که کوبا «سال‌ها با مقادیر هنگفتی نفت و پول از ونزوئلا زندگی کرد و در عوض، هاوانا خدمات امنیتی (به کاراکس) ارائه داد، اما دیگر نه!»

وی ادعا کرد: بیشتر آن کوبایی‌ها پس از حمله آمریکا در هفته گذشته، اکنون جان خود را از دست داده‌اند!

در سوم ژانویه جاری، نیروهای ویژه آمریکا در جریان حمله‌ای به پایتخت ونزوئلا، نیکلاس مادورو رئیس جمهوری این کشور را به همراه همسرش ربودند.


ارسال نظر