در

تاجیکستان پیام‌رسان بومی راه اندازی کرد

دولت تاجیکستان باهدف کاهش وابستگی به شبکه‌های خارجی، از پیام‌رسان بومی جدیدی رونمایی کرد.

تاجیکستان پیام‌رسان بومی راه اندازی کرد
0 دقیقه

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ به نقل از رویترز، این پیام رسان تقلیدی از پروژه‌های مشابه در روسیه و قزاقستان به حساب می‌آید.

سرویس ارتباطات دولت تاجیک در بیانیه ای از راه اندازی اپ ORIZ خبر داد و گفت: این گامی مهم به سمت استقلال دیجیتال تاجیکستان است.

oriz

طبق گزارش‌ها تمام داده‌های کاربران داخل تاجیکستان ذخیره می‌شود. یکی از اهداف این اپلیکیشن میلیون‌ها مهاجر تاجیکی هستند که در روسیه کار می‌کنند و دسترسی شأن به تلگرام و واتس اپ محدود شده است. در بیانیه سرویس ارتباطات این کشور آمده است: وابستگی به شبکه‌های خارجی به امنیت اطلاعات آسیب می‌زند.

در این اواخر چند کشور که قبلاً عضوی از اتحاد جماهیر شوروی بودند علاقه خود به راه اندازی پیام رسان ملی را اعلام کرده اند تا آنها را جایگزین واتس اپ و تلگرام کنند. از سوی دیگر مقامات روسی پیام رسان دولتی MAX و قزاقستان نیز پیام رسان داخلیAito را تبلیغ می‌کنند.


ارسال نظر