در

نتانیاهو در اندیشه انحلال کنست و برگزاری انتخابات زودهنگام

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم، در حال بررسی انحلال پارلمان (کنست) و برگزاری انتخابات زودهنگام در سه ماه آینده است؛ اقدامی که در پی کاهش شدید محبوبیت او و افزایش فشارهای سیاسی داخلی صورت می‌گیرد.

نتانیاهو در اندیشه انحلال کنست و برگزاری انتخابات زودهنگام
0 دقیقه

نورنیوز- گروه بین الملل: سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم در حال بررسی انحلال کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) و برگزاری انتخابات زودهنگام در سه ماه آینده است.

منابع آگاه گفته‌اند که کاهش بی‌سابقه محبوبیت نتانیاهو و نارضایتی عمومی از عملکرد دولت در جنگ غزه از مهم‌ترین دلایل این تصمیم احتمالی است. طبق نظرسنجی جدید شبکه ۱۲، ۵۲ درصد از شهروندان اسرائیلی مخالف نامزدی مجدد نتانیاهو در انتخابات آینده هستند، در حالی که تنها ۴۱ درصد از او حمایت می‌کنند.

در این نظرسنجی، یوسی کوهن، رئیس پیشین موساد، به‌عنوان گزینه برتر برای رهبری جناح راست پس از نتانیاهو معرفی شده است. تحلیلگران معتقدند افزایش محبوبیت کوهن می‌تواند آرایش سیاسی اسرائیل را در انتخابات بعدی به‌طور جدی تغییر دهد.

این در حالی است که نخست‌وزیر اسرائیل پیش‌تر اعلام کرده بود قصد دارد در انتخابات نوامبر ۲۰۲۶ بار دیگر نامزد شود. با این حال، شبکه ۱۱ اسرائیل نیز گزارش داده بود که نتانیاهو به‌دنبال جلو انداختن انتخابات به ژوئن ۲۰۲۶ است؛ اقدامی که اکنون ممکن است به انتخابات زودهنگام سه‌ماهه منتهی شود.


ایرنا

ارسال نظر