در

سیل در اندونزی؛ 19 کشته و ده‌ها مفقود

بارش‌های سنگین و بی‌وقفه، به فاجعه‌ای مرگبار در اندونزی منجر شد؛ جزیره توریستی بالی و استان نوسا تنگارا شاهد سیلاب‌های ویرانگری بودند که جان 19 نفر را گرفت و ده‌ها نفر را مفقود کرد.

سیل در اندونزی؛ 19 کشته و ده‌ها مفقود
0 دقیقه

نورنیوز-گروه حوادث: باران‌های شدید و مداوم طی چند روز گذشته، منجر به وقوع سیلاب‌های ناگهانی و ویرانگر در بخش‌هایی از اندونزی شد. در پی این حادثه، مقامات روز جمعه اعلام کردند که دست‌کم ۱۹ نفر در استان شرقی نوسا تنگارا و جزیره تفریحی بالی جان باختند و حداقل ۱۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند.

به گفته‌ی گوستی آیو کتوت ویجایانتی، سخنگوی دفتر بالی آژانس ملی جستجو و نجات، تنها در جزیره بالی، ۱۳ نفر در اثر سیلاب کشته شدند و شش نفر دیگر تحت عملیات جستجو قرار دارند. همچنین، رانش زمین و تخریب گسترده خانه‌ها و مزارع در چندین منطقه گزارش شده است.

سازمان هواشناسی اندونزی اعلام کرد که در بازه‌ی زمانی سه‌شنبه تا پنجشنبه، بارندگی در بخش‌هایی از بالی به ۱۵۰ میلی‌متر رسید و احتمال ادامه‌ی بارش‌های سنگین در روزهای آینده وجود دارد. این سازمان هشدار داده است که خطر وقوع سیلاب‌ها و رانش‌های بیشتر همچنان بالاست.

در استان نوسا تنگارا نیز، حجم بالای بارش باعث تخریب خانه‌ها و فرار اجباری ساکنان به مناطق مرتفع شد.


ارسال نظر