در

تعداد زندانیان غیرعمد کشور به 18 هزار نفر رسید

هم‌اکنون 18 هزار زندانی در کشور به دلیل ناتوانی در پرداخت دیات غیرعمد در بند هستند؛ تهران با بیش از 2700 زندانی در صدر فهرست قرار دارد و تعداد زندانیان بدهکار دیه به 109 نفر کاهش یافته است.

تعداد زندانیان غیرعمد کشور به 18 هزار نفر رسید
0 دقیقه

نورنیوز - گروه اجتماعی: به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند، سید اسداله جولایی،رئیس هیات امناء ستاد دیه کشور اعلام کرد:« هم‌اکنون هفده هزار و ۱۲۹ مرد و ۸۶۳ زن ایرانی به دلیل ناتوانی در تامین دیون خصوصی ناشی از محکومیت‌های مالی یا مطالبه دایر بر دیات غیرعمد، در زندان به سر می‌برند.»

وی افزود:« استان تهران با داشتن دو هزار و ۷۲۲ زندانی غیرعمد در صدر جدول قرار گرفته است. پس از آن استان فارس با ۱۵۴۲ محکوم و خراسان‌رضوی با ۱۵۳۹ مددجوی غیر بزهکار در رتبه‌های بعدی هستند.»

حبس ۸۶۳ زن به دلیل عجز از تسویه دیون

رئیس هیات امناء ستاد دیه کشور با تفکیک جنسیتی زندانیان غیرعمد گفت: از جمعیت تقریباً هجده هزار نفری مددجویان، ۸۶۳ زن که اغلب سرپرست خانواده هستند، به خاطر مشکلات مالی ناشی از مدیریت نادرست، ضمانت‌های نابجا یا بلندپروازی‌های نامعقول در بند به سر می‌برند. با وجود تلاش خانواده‌ها و مهلت‌های قانونی برخی قضات، این افراد بدون سابقه کیفری در زندان گرفتار شده‌اند.

جولایی با اشاره به اصلاح قانون بیمه اجباری شخص ثالث بیان کرد: به دنبال کاهش رانندگان بدهکار دیه‌های فوتی و جرحی، اکنون عمده مددجویان غیرمالی تحت حمایت ستاد مردمی دیه، مرتبط با حوادث کارگاهی یا سوانح شبه‌عمد هستند. در حال حاضر، تنها ۱۰۹ زندانی بدهکار دیه در سراسر ایران در بند به سر می‌برند.


ارسال نظر