در

آخرین فریم؛ مرگ حمیدرضا درجاتی در میانه مسابقه + فیلم

در جریان راند اول مسابقه سرعت ایران در پیست اتومبیلرانی آزادی، یکی از خودروهای شرکت‌کننده از مسیر خارج شد و به گروهی از اصحاب رسانه برخورد کرد. در این حادثه دلخراش، حمیدرضا درجاتی، عکاس باسابقه ورزشی، جان خود را از دست داد.

آخرین فریم؛ مرگ حمیدرضا درجاتی در میانه مسابقه + فیلم
0 دقیقه

نورنیوز-گروه حوادث: ظهر امروز و در جریان برگزاری راند اول مسابقه سرعت ایران در پیست اتومبیلرانی آزادی، یکی از خودروهای حاضر در رقابت‌ها به دلایلی نامشخص از مسیر مسابقه منحرف شد و مستقیماً با گروهی از اصحاب رسانه حاضر در محل برخورد کرد.

در پی این سانحه دلخراش، حمیدرضا درجاتی، عکاس شناخته‌شده ورزشی کشور، به‌شدت آسیب دید و با وجود تلاش تیم‌های امدادی، متأسفانه جان باخت. همچنین یکی از فیلمبرداران همراه او نیز دچار مصدومیت شدید شد و به مراکز درمانی منتقل گردید.

درجاتی سال‌ها در حوزه عکاسی ورزشی فعالیت حرفه‌ای داشت و در پوشش تصویری بسیاری از رویدادهای ملی و بین‌المللی حضور چشمگیری داشت. خبر درگذشت او، موجی از واکنش‌ها و ابراز همدردی را در جامعه رسانه‌ای و ورزشی کشور به‌همراه داشت.


ارسال نظر