در
بر اساس اعلام بانک مرکزی؛

حذف چک کاغذی تا 1405/ گواهی امضای الکترونیکی از 20 فعال می‌شود

مطابق اعلام بانک مرکزی زیرساخت لازم برای صدور گواهی امضای الکترونیکی تا 20 آبان ماه فراهم و چک کاغذی نیز تا دو سال آینده به طور کامل از سیستم بانکی کشور حذف می‌شود.

حذف چک کاغذی تا 1405/ گواهی امضای الکترونیکی از 20 فعال می‌شود
0 دقیقه

نورنیوز- گروه اقتصادی: مانی‌یکتا، مدیرکل نظام‌های پرداخت بانک مرکزی با اعلام این موضوع تأکید کرد: ارائه دسته‌چک الکترونیک به اشخاص حقوقی نیازمند امضای الکترونیک بانکی است. بدین‌منظور، زیرساخت صدور گواهی امضای الکترونیک بانکی از ۲۰ آبان‌ماه در بانک مرکزی فراهم می‌شود.

او گفت: با این اقدام، شبکه بانکی این امکان را خواهد داشت که نسبت به ارائه گواهی امضای الکترونیک برای مشتریان حقوقی در بانک‌ها اقدام کند و دسته‌چک الکترونیک با پوشش قانونی بسیار مناسب را در اختیار اشخاص حقوقی قرار دهد.

مدیرکل نظام‌های پرداخت بانک مرکزی همچنین تأکید کرد: طبق برنامه هفتم تا دو سال آینده، فیزیک چک کاغذی بطور کامل حذف می‌شود.


نورنیوز

ارسال نظر