در

مردی میانسال زن و مادرزنش را آتش زد

فرمانده انتظامی لارستان گفت: یک مرد میانسال در اقدامی جنون‌آمیز زن و مادرزنش را با ریختن بنزین در خانه حبس کرده و آتش زد.

مردی میانسال زن و مادرزنش را آتش زد
0 دقیقه

نورنیوز-گروه حوادث: سرهنگ سیدمحمد یوسفی افزود: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر یک فقره آتش‌سوزی عمدی خانه و مرگ ۲ زن در یکی از روستاهای اطراف این شهرستان، بلافاصله بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

او تصریح کرد: در بررسی‌های اولیه مشخص شد مردی ۵۷ ساله به دلیل اختلافات خانوادگی، پس از تهیه بنزین، همسر ۴۸ ساله و مادرزن ۸۰ ساله‌اش را در منزل حبس کرده و خانه را به آتش کشیده که به مرگ هردوی آن‌ها منجر شده است.

فرمانده انتظامی لارستان اظهار کرد: افسران پلیس آگاهی با انجام اقدامات فنی از قصد متهم برای فرار از شهرستان باخبر شدند و به صورت نامحسوس متهم را شناسایی و او را در مخفیگاهش دستگیر کردند.

او افزود: همدست قاتل که با وی همکاری داشته نیز دستگیر شد و متهمین برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.


نورنیوز

ارسال نظر