در
رئیس سازمان ثبت احوال کشور خبر داد؛

ارائه خدمات هویتی ویژه به جانبازان، معلولین و سالمندان توانخواه در منزل

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال از ارائه خدمات هویتی ویژه در منزل به جانبازان ، معلولین و سالمندان توانخواه خبر داد .

ارائه خدمات هویتی ویژه به جانبازان، معلولین و سالمندان توانخواه در منزل
0 دقیقه

نورنیوز-گروه اجتماعی: هاشم کارگر گفت: در راستای رفع مشکلات هویتی و شناسنامه ای جانبازان گرانقدر، معلولین و سالمندان توانخواه، ادارات ثبت احوال، نسبت به اعزام نیرو جهت ارائه خدمات هویتی به این افراد در منزل اقدام می‌کنند .

او افزود: با هماهنگی سازمان بهزیستی کشور و از طریق معرفی مراکز بهزیستی و آسایشگاهها، ارتباط دو سویه بین این مراکز و ادارات ثبت احوال برقرار شده و همکاران ما برای ارائه خدمات هویتی در محل این مراکز حاضر می شوند.

کارگر بیان کرد : این سازمان آمادگی دارد در صورت نیاز جانبازان، معلولین و سالمندان توانخواه به خدمات هویتی در منزل، ضمن هماهنگی با نزدیک ترین اداره ثبت احوال محل سکونت، نسبت به اعزام همکاران و اخذ درخواست از متقاضیان اقدام کند .


نورنیوز

ارسال نظر